Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÇağSpor FC SÖKESPOR
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 36.4
slecht Schieten solide
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Demirezen verovert de bal door een tackle van achteren. Demirezen geeft een hoge lob. Inworp. Robertsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Săpunaru geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Erik is nu in balbezit. Vučković onderschept slim de pass. Vučković speelt de bal door. Barão is nu in balbezit. Barão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vučković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučković geeft een lange en hoge pass. Daar is Ölmezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fišer rent richting de bal. Fišer passt de bal zonder na te denken. Serinyel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Erdemsoy rent richting de bal. Săpunaru met een sublieme pass. Fišer met een sublieme pass. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Barão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobay is nu in balbezit. Fišer geeft de bal voor. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Barão rent richting de bal. Barão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fišer is nu in balbezit. Fišer probeert naar een medespeler te passen. Vučković probeert naar een medespeler te passen. Barão rent richting de bal. Barão schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Komnenić geeft een hoge lob. Barão rent richting de bal. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - SÖKESPOR 0:1

31e minuut.
Derince onderschept slim de pass. Săpunaru met een sublieme pass. Vučković speelt de bal door. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Tarkan met een snelle inworp. Vučković geeft een lange en hoge pass. Imrik is nu in balbezit. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - SÖKESPOR 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇağSpor FC 74%, SÖKESPOR 26%.
ÇağSpor FC - SÖKESPOR 0:2

52e minuut.
Arun kopt de bal weg. Derince is nu in balbezit. Tarkan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Derince is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kurutluoğlu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - SÖKESPOR 1:2

55e minuut.
Erdemsoy is nu in balbezit. Komnenić onderschept slim de pass. Komnenić geeft de bal voor. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - SÖKESPOR 1:3

61e minuut.
Ölmezer onderschept slim de pass. Komnenić geeft een lange en hoge pass. Vučković probeert naar een medespeler te passen. Fišer geeft een lange en hoge pass. Imrik springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fišer geeft een lange en hoge pass. Valibeyoğlu kopt de bal weg. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - SÖKESPOR 1:4

73e minuut.
Serinyel met een harde bal richting middenveld. Săpunaru kopt de bal weg. Demirezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik verovert de bal door een tackle van achteren. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - SÖKESPOR 1:5

84e minuut.
Fišer onderschept slim de pass. Fišer probeert naar een medespeler te passen. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Fišer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fišer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Barão met een sublieme pass. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel. Valibeyoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serinyel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - SÖKESPOR 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇağSpor FC 73%, SÖKESPOR 27%.
ÇağSpor FC - SÖKESPOR 1:6