Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SÖKESPOR ÇağSpor FC
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 19.5
solide Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Taşçı probeert de bal met de borst te controleren. Săpunaru onderschept slim de pass. Săpunaru passt de bal in één keer door. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tímár is nu in balbezit. Tímár geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sobay de bal onder controle te krijgen. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ölmezer met een snelle inworp. Imrik rent richting de bal. Sobay maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sobay naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Komnenić kopt de bal weg. Fišer speelt de bal door. Klungelig pakt Demirezen de bal. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Robertsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsen geeft een hoge lob. Erik is nu in balbezit. Vučković verovert de bal door een tackle van achteren. Vučković geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Barão de bal. Taşçı rent richting de bal. Fišer speelt de bal door. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Demirezen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taşçı is nu in balbezit. Imrik onderschept slim de pass. Imrik draait met de bal, schiet en ... Valibeyoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Imrik passt de bal met de wreef. Fišer met een sublieme pass. Barão is nu in balbezit. Barão draait met de bal, schiet en ... Serinyel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - ÇağSpor FC 1:0

23e minuut.
Erdemsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Komnenić onderschept slim de pass. Komnenić probeert naar een medespeler te passen. Barão is nu in balbezit. Barão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Komnenić rent richting de bal. Komnenić speelt de bal door. Imrik speelt de bal door. Barão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barão draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Erik is nu in balbezit. Erik passt de bal in één keer door. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Serinyel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - ÇağSpor FC 2:0

33e minuut.
Tarkan rent richting de bal. Vučković is nu in balbezit. Vučković speelt de bal door. Daar is Barão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Valibeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Valibeyoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vučković met de inworp. Săpunaru geeft de bal voor. Serinyel bokst de bal weg. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - ÇağSpor FC 3:0

37e minuut.
Kurutluoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Derince, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Serinyel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - ÇağSpor FC 4:0

39e minuut.
Tímár bereikt de bal nog maar net als eerste. Tímár passt de bal in één keer door. Imrik is nu in balbezit. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Demirezen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SÖKESPOR 15%, ÇağSpor FC 85%.
SÖKESPOR - ÇağSpor FC 4:0

54e minuut.
Taşçı is nu in balbezit. Fišer onderschept slim de pass. Fišer probeert naar een medespeler te passen. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Serinyel trapt de bal weg. Săpunaru kopt de bal weg. Valibeyoğlu controleert de bal met de borst. Barão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Barão passt de bal in één keer door. Fišer met een sublieme pass. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Imrik draait met de bal, schiet en ... Serinyel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - ÇağSpor FC 5:0

60e minuut.
Daar is Fišer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valibeyoğlu rent richting de bal. Fišer verovert de bal door een tackle van achteren. Fišer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Demirezen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - ÇağSpor FC 6:0

61e minuut.
Ölmezer verovert de bal door een tackle van achteren. Ölmezer geeft een hoge lob. Tímár rent richting de bal. Derince onderschept slim de pass. Derince draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Imrik is nu in balbezit. Demirezen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Imrik raakt geblesseerd tijdens het duel. Fišer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - ÇağSpor FC 7:0

69e minuut.
Imrik rent richting de bal. Imrik passt de bal zonder na te denken. Fišer speelt de bal door. Barão is nu in balbezit. Barão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - ÇağSpor FC 8:0

70e minuut.
Barão passt de bal zonder na te denken. Vučković speelt de bal door. Fišer speelt de bal door. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Robertsen probeert naar een medespeler te passen. Fišer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fišer met een sublieme pass. Imrik rent richting de bal. Imrik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - ÇağSpor FC 9:0

83e minuut.
Arun rent richting de bal. Tarkan onderschept slim de pass. Tarkan geeft een lange en hoge pass. Daar is Imrik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Serinyel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Komnenić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erdemsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurutluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurutluoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Valibeyoğlu geeft een lange en hoge pass. Derince kopt de bal weg. Săpunaru probeert naar een medespeler te passen. Fišer probeert de bal met de borst te controleren. Fišer passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SÖKESPOR 24%, ÇağSpor FC 76%.
SÖKESPOR - ÇağSpor FC 9:0