Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SÖKESPOR SAMANCI FK
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 19.2
solide Schieten slecht
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Barão is nu in balbezit. Barão passt de bal met de wreef. Imrik rent richting de bal. Imrik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - SAMANCI FK 1:0

24e minuut.
Tarkan met een snelle inworp. Vučković met een sublieme pass. Barão rent richting de bal. Imrik is nu in balbezit. Imrik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - SAMANCI FK 2:0

25e minuut.
Robertsen met de inworp. Komnenić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gelgit. Gelgit krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Barão is nu in balbezit. Barão geeft de bal voor. Acıbadem heeft problemen om de bal te vangen. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Korukoğlu trapt de bal weg. Săpunaru kopt de bal weg. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel. Korukoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - SAMANCI FK 3:0

38e minuut.
Tarkan speelt de bal door. Vučković is nu in balbezit. Vučković geeft een lange en hoge pass. Imrik is nu in balbezit. Imrik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korukoğlu met een harde bal richting middenveld. Fišer kopt de bal weg. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - SAMANCI FK 4:0

44e minuut.
Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz passt de bal met de wreef. Tímár is nu in balbezit. Erdoğan verovert de bal door een tackle van achteren. Erdoğan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - SAMANCI FK 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SÖKESPOR 24%, SAMANCI FK 76%.
SÖKESPOR - SAMANCI FK 4:1

48e minuut.
Can geeft de bal voor. Vučković geeft een lange en hoge pass. Imrik kopt de bal weg. Klungelig pakt Fišer de bal. Fišer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tarkan met een snelle inworp. Vučković rent richting de bal. Vučković geeft een lange en hoge pass. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik draait met de bal, schiet en ... Korukoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik draait met de bal, schiet en ... Korukoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - SAMANCI FK 5:1

71e minuut.
Imrik is nu in balbezit. Imrik geeft een hoge lob. Fišer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fišer passt de bal zonder na te denken. Vučković geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Barão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barão passt de bal met de wreef. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ... Korukoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Imrik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fišer de bal. Fišer probeert naar een medespeler te passen. Barão rent richting de bal. Barão schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Komnenić verovert de bal door een tackle van achteren. Komnenić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Laçin de bal. Barão rent richting de bal. Barão haalt uit met een fantastische trap. Korukoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Tímár passt de bal in één keer door. Barão is nu in balbezit. Fišer probeert naar een medespeler te passen. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - SAMANCI FK 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SÖKESPOR 28%, SAMANCI FK 72%.
SÖKESPOR - SAMANCI FK 6:1