Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kzk SÖKESPOR
442 Tactiek 442
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 36.4
weak Schieten solid
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Komnenić geeft de bal voor. Vučković kopt de bal weg. Fišer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Imrik de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - SÖKESPOR 0:1

17e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Săpunaru speelt de bal door. Klungelig pakt Imrik de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - SÖKESPOR 0:2

21e minuut.
Imrik rent richting de bal. Imrik geeft een hoge lob. Çoban probeert de bal aan de voet te houden. Fišer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fišer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Robertsen geeft een hoge lob. Săpunaru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaçan de bal. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Komnenić de bal. Komnenić passt de bal in één keer door. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barão rent richting de bal. Barão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - SÖKESPOR 0:3

35e minuut.
Fišer onderschept slim de pass. Fišer speelt de bal door. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik schiet op doel. Karaibrahimgil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - SÖKESPOR 0:4

38e minuut.
Gevrek passt de bal in één keer door. Fišer heeft problemen om de bal te vangen. Fišer met een sublieme pass. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleci geeft de bal voor. Komnenić kopt de bal weg. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Vučković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barão is nu in balbezit. Barão passt de bal in één keer door. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Buğday rent richting de bal. Barão rent richting de bal. Buğday onderschept slim de pass. Fišer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fišer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kzk 75%, SÖKESPOR 25%.
kzk - SÖKESPOR 0:4

48e minuut.
Derli probeert naar een medespeler te passen. Moučka heeft problemen om de bal te vangen. Keçeciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler haalt uit met een fantastische trap. Moučka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Săpunaru geeft de bal voor. Imrik is nu in balbezit. Ardıçoğlu onderschept slim de pass. Imrik rent richting de bal. Imrik geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - SÖKESPOR 0:5

52e minuut.
Vučković geeft een hoge lob. Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Fišer met een sublieme pass. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fišer is nu in balbezit. Barão is nu in balbezit. Fišer probeert naar een medespeler te passen. Imrik is nu in balbezit. Imrik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fišer met een sublieme pass. Barão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barão passt de bal met de wreef. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vučković passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barão de bal. Barão passt de bal zonder na te denken. Fišer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fišer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Barão passt de bal zonder na te denken. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel. Ardıçoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - SÖKESPOR 0:6

76e minuut.
Tímár kopt de bal weg. Fišer met een sublieme pass. Kaçan is nu in balbezit. Imrik is nu in balbezit. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Karaibrahimgil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - SÖKESPOR 0:7

80e minuut.
Imrik passt de bal in één keer door. Fišer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fišer passt de bal zonder na te denken. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fišer kopt de bal weg. Imrik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fišer met een sublieme pass. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaçan trapt de bal weg van het doel. Vučković kopt de bal weg. Barão is nu in balbezit. Barão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Karaibrahimgil trapt de bal weg van het doel. Robertsen kopt de bal weg. Imrik rent richting de bal. Imrik schiet op doel. Karaibrahimgil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kzk 68%, SÖKESPOR 32%.
kzk - SÖKESPOR 0:7
kzk