Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
07Antalya Spor07 ÇağSpor FC
delidumrul Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 18.7
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Ölmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmezer geeft een hoge lob. Erik kopt de bal weg. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ... Serinyel bokst de bal weg.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwilosz met een snelle inworp. Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Zicu is nu in balbezit. Zicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 1:0

5e minuut.
Daar is Erik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu rent richting de bal. Zicu passt de bal zonder na te denken. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj schiet op doel. Serinyel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zicu rent richting de bal. Zicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 2:0

6e minuut.
Derince probeert naar een medespeler te passen. Erdemsoy is nu in balbezit. Mitoraj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitoraj krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Valibeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu onderschept slim de pass. Zicu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mitoraj de bal. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 3:0

12e minuut.
Ölmezer heeft problemen om de bal te vangen. Bandrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandrowski probeert naar een medespeler te passen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Taşçı is nu in balbezit. Mitoraj verovert de bal door een tackle van achteren. Mitoraj passt de bal in één keer door. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 4:0

20e minuut.
Bandrowski rent richting de bal. Bandrowski passt de bal zonder na te denken. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mitoraj de bal. Mitoraj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kwilosz passt de bal in één keer door. Bandrowski rent richting de bal. Bandrowski met een sublieme pass. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Kurutluoğlu passt de bal met de wreef. Derince bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Năstăsescu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Demirezen de bal. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kwilosz passt de bal in één keer door. Zicu heeft problemen om de bal te vangen. Zicu speelt de bal door. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. Serinyel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bandrowski probeert naar een medespeler te passen. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu passt de bal in één keer door. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 5:0

34e minuut.
Boloboc probeert naar een medespeler te passen. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz passt de bal zonder na te denken. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bandrowski speelt de bal door. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu passt de bal zonder na te denken. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Boloboc probeert naar een medespeler te passen. Craioveanu met een sublieme pass. Kwilosz speelt de bal door. Mitoraj heeft problemen om de bal te vangen. Mitoraj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Serinyel met een sublieme pass. Craioveanu met een sublieme pass. Zicu rent richting de bal. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Serinyel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 6:0

43e minuut.
Bandrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Craioveanu heeft problemen om de bal te vangen. Craioveanu geeft een hoge lob. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 22%, ÇağSpor FC 78%.
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 7:0

47e minuut.
Mitoraj passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Năstăsescu de bal. Năstăsescu met een sublieme pass. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu met een sublieme pass. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 8:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandrowski met een snelle inworp. Craioveanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mitoraj de bal. Mitoraj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Mitoraj geeft een hoge lob. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu passt de bal zonder na te denken. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Taşçı de bal. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz passt de bal zonder na te denken. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ... Serinyel bokst de bal weg.

55e minuut.
Arun kopt de bal weg. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu met een sublieme pass. Mitoraj heeft problemen om de bal te vangen. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 9:0

58e minuut.
Zicu passt de bal in één keer door. Bandrowski probeert naar een medespeler te passen. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. Serinyel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 10:0

60e minuut.
Klungelig pakt Valibeyoğlu de bal. Mitoraj rent richting de bal. Valibeyoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitoraj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zicu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

61e minuut.
Valibeyoğlu geeft de bal voor. Inworp. Kwilosz met een snelle inworp. Craioveanu geeft de bal voor. Zicu krijgt zijn hoofd ertegen. Serinyel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 11:0

62e minuut.
Taşçı rent richting de bal. Taşçı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Erik de bal. Zicu is nu in balbezit. Zicu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Craioveanu passt de bal met de wreef. Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Bandrowski speelt de bal door. Daar is Zicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Craioveanu met een sublieme pass. Valibeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu onderschept slim de pass. Zicu schiet op doel. Serinyel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 12:0

70e minuut.
Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu geeft een lange en hoge pass. Mitoraj springt en kopt de bal. Serinyel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 13:0

72e minuut.
Bandrowski met een snelle inworp. Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Năstăsescu geeft een hoge lob. Zicu rent richting de bal. Zicu met een sublieme pass. Serinyel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitoraj rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwilosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Craioveanu geeft een lange en hoge pass. Mitoraj maakt een snoekduik en kopt de bal. Serinyel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 14:0

77e minuut.
Craioveanu met een sublieme pass. Zicu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valibeyoğlu. Valibeyoğlu krijgt een gele kaart. Zicu raakt geblesseerd tijdens het duel. Zicu wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 15:0

83e minuut.
Erik bereikt de bal nog maar net als eerste. Erik passt de bal in één keer door. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu rent richting de bal. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 16:0

83e minuut.
Derince probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurutluoğlu de bal. Taşçı rent richting de bal. Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Bandrowski met een sublieme pass. Demirezen rent richting de bal. Mitoraj verovert de bal door een tackle van achteren. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. Serinyel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 11%, ÇağSpor FC 89%.
07Antalya Spor07 - ÇağSpor FC 16:0