Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÇağSpor FC 07Antalya Spor07
Normal Tactiek delidumrul
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 43.6
poor Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Sobay passt de bal met de wreef. Daar is Craioveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craioveanu passt de bal in één keer door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel. De bal raakt de paal. Serinyel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bandrowski met een sublieme pass. Zicu rent richting de bal. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:1

6e minuut.
Sobay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj onderschept slim de pass. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu geeft een lange en hoge pass. Zicu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:2

8e minuut.
Bandrowski speelt de bal door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ... Serinyel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kwilosz verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilosz heeft problemen om de bal te vangen. Kwilosz probeert naar een medespeler te passen. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:3

13e minuut.
Kwilosz speelt de bal door. Craioveanu speelt de bal door. Klungelig pakt Zicu de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... Serinyel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:4

16e minuut.
Kwilosz met de inworp. Craioveanu met een sublieme pass. Daar is Zicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Demirezen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:5

18e minuut.
Sobay is nu in balbezit. Mitoraj onderschept slim de pass. Mitoraj passt de bal zonder na te denken. Zicu rent richting de bal. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:6

19e minuut.
Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz passt de bal met de wreef. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:7

23e minuut.
Sobay onderschept slim de pass. Sobay geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zicu de bal onder controle te krijgen. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz schiet op doel. Serinyel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:8

24e minuut.
Taşçı verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilosz verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilosz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mitoraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitoraj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:9

26e minuut.
Bandrowski kopt de bal weg. Demirezen heeft problemen om de bal te vangen. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. Serinyel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:10

29e minuut.
Taşçı heeft problemen om de bal te vangen. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz passt de bal in één keer door. Zicu rent richting de bal. Zicu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mitoraj de bal. Mitoraj speelt de bal door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ... Serinyel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mitoraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serinyel trapt de bal weg. Craioveanu kopt de bal weg. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bandrowski de bal. Bandrowski probeert naar een medespeler te passen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Zicu is nu in balbezit. Zicu passt de bal zonder na te denken. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. Serinyel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇağSpor FC 84%, 07Antalya Spor07 16%.
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:11

46e minuut.
Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz geeft een lange en hoge pass. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Serinyel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:12

47e minuut.
Craioveanu onderschept slim de pass. Craioveanu passt de bal met de wreef. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj schiet op doel. Serinyel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ölmezer is nu in balbezit. Craioveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Craioveanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Craioveanu onderschept slim de pass. Craioveanu passt de bal in één keer door. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Serinyel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandrowski met de inworp. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu geeft een lange en hoge pass. Zicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Serinyel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Taşçı rent richting de bal. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu geeft de bal voor. Zicu heeft problemen om de bal te vangen. Zicu schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zicu de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... Serinyel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:13

59e minuut.
Kurutluoğlu is nu in balbezit. Kurutluoğlu passt de bal in één keer door. Taşçı rent richting de bal. Taşçı passt de bal met de wreef. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobay. Mitoraj raakt geblesseerd tijdens het duel. Zicu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Serinyel met een sublieme pass. Bandrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitoraj de bal. Mitoraj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ćmikiewicz geeft een lange en hoge pass. Demirezen rent richting de bal. Mitoraj rent richting de bal. Zicu rent richting de bal. Zicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bandrowski geeft een lange en hoge pass. Zicu is nu in balbezit. Zicu passt de bal met de wreef. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. Serinyel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ... Taşçı heeft problemen om de bal te vangen. Serinyel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:14

73e minuut.
Boloboc speelt de bal door. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu geeft een hoge lob. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vidanov probeert naar een medespeler te passen. Bandrowski rent richting de bal. Bandrowski passt de bal met de wreef. Daar is Mitoraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:15

78e minuut.
Kwilosz met een sublieme pass. Bandrowski speelt de bal door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ... Serinyel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:16

81e minuut.
Serinyel met een sublieme pass. Bandrowski kopt de bal weg. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Demirezen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:17

85e minuut.
Kwilosz geeft een hoge lob. Mitoraj kopt de bal weg. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Serinyel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:18

86e minuut.
Derince probeert naar een medespeler te passen. Kurutluoğlu rent richting de bal. Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Bandrowski met een snelle inworp. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu passt de bal zonder na te denken. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kwilosz speelt de bal door. Năstăsescu geeft een hoge lob. Zicu is nu in balbezit. Zicu schiet op doel. Serinyel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:19

90e minuut.
Ölmezer met een sublieme pass. Erdemsoy rent richting de bal. Erdemsoy passt de bal zonder na te denken. Zicu rent richting de bal. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇağSpor FC 78%, 07Antalya Spor07 22%.
ÇağSpor FC - 07Antalya Spor07 0:20