Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKAL F3n3rbahç3
Attack Tactiek 4
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 45
adequate Schieten very good
poor Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Alí kopt de bal weg. Aldea heeft problemen om de bal te vangen. Aldea probeert naar een medespeler te passen. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Acerra speelt de bal door. Klungelig pakt Cellilli de bal. Cellilli met een sublieme pass. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Acerra met een sublieme pass. Prass rent richting de bal. Prass met een sublieme pass. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - F3n3rbahç3 0:1

10e minuut.
Hoàng Nhân trapt de bal weg van het doel. Płaza kopt de bal weg. Acerra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cellilli de bal. Cellilli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Prass zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schiller is nu in balbezit. Schiller passt de bal zonder na te denken. Prass rent richting de bal. Prass geeft de bal voor. Hoàng Nhân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cellilli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - F3n3rbahç3 0:2

15e minuut.
Ponomarenko speelt de bal door. Balitsch speelt de bal door. Cellilli rent richting de bal. Cellilli draait met de bal, schiet en ... Hoàng Nhân werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - F3n3rbahç3 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Aldea de bal. Aldea geeft de bal voor. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - F3n3rbahç3 0:4

26e minuut.
Cellilli rent richting de bal. Cellilli passt de bal in één keer door. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - F3n3rbahç3 0:5

28e minuut.
Saskőy rent richting de bal. Aldea onderschept slim de pass. Aldea passt de bal zonder na te denken. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Smyczyński passt de bal met de wreef. Balitsch is nu in balbezit. Balitsch passt de bal met de wreef. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí draait met de bal, schiet en ... Wilczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Schiller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponomarenko probeert naar een medespeler te passen. Çevikalp is nu in balbezit. Çevikalp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Çevikalp rent richting de bal. Çevikalp passt de bal in één keer door. Alí rent richting de bal. Alí schiet op doel. Wilczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Prass onderschept slim de pass. Prass passt de bal zonder na te denken. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli schiet op doel. Hoàng Nhân probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ciorbea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Schiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarenko verovert de bal door een tackle van achteren. Ponomarenko probeert naar een medespeler te passen. Alí heeft problemen om de bal te vangen. Alí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Aldea met de inworp. Płaza geeft de bal voor. Cellilli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - F3n3rbahç3 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAL 65%, F3n3rbahç3 35%.
AKAL - F3n3rbahç3 0:6

46e minuut.
Aldea verovert de bal door een tackle van achteren. Prass is nu in balbezit. Prass passt de bal met de wreef. Bunjaku is nu in balbezit. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cellilli rent richting de bal. Cellilli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Saskőy geeft een hoge lob. Pozdniakov is nu in balbezit. Pozdniakov met een sublieme pass. Çevikalp is nu in balbezit. Çevikalp schiet op doel. Wilczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Wasilewski onderschept slim de pass. Prass bereikt de bal nog maar net als eerste. Prass passt de bal met de wreef. Daar is Cellilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cellilli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Płaza is nu in balbezit. Płaza geeft een hoge lob. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku draait met de bal, schiet en ... Hoàng Nhân werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - F3n3rbahç3 0:7

60e minuut.
Balitsch passt de bal zonder na te denken. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí passt de bal in één keer door. Çevikalp is nu in balbezit. Çevikalp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Acerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerra passt de bal met de wreef. Daar is Cellilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cellilli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - F3n3rbahç3 0:8

63e minuut.
Ciorbea heeft problemen om de bal te vangen. Ciorbea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prass met een snelle inworp. Schiller geeft een hoge lob. Hoàng Nhân bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Prass geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Cellilli de bal. Cellilli geeft de bal voor. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku schiet op doel. Hoàng Nhân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gryglak de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Aldea rent richting de bal. Gryglak verovert de bal door een tackle van achteren. Bunjaku is nu in balbezit. Bunjaku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku met een sublieme pass. Cellilli rent richting de bal. Cellilli draait met de bal, schiet en ... Hoàng Nhân maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - F3n3rbahç3 0:9

77e minuut.
Schiller geeft de bal voor. Ciorbea kopt de bal weg. Płaza probeert naar een medespeler te passen. Aldea probeert de bal met de borst te controleren. Aldea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoàng Nhân trapt de bal weg. Saskőy heeft problemen om de bal te vangen. Acerra met een sublieme pass. Ciorbea onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Berescu probeert de bal aan de voet te houden. Çevikalp is nu in balbezit. Ponomarenko rent richting de bal. Çevikalp rent richting de bal. Çevikalp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cellilli passt de bal met de wreef. Acerra heeft problemen om de bal te vangen. Acerra met een sublieme pass. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku schiet op doel. Hoàng Nhân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prass rent richting de bal. Prass haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - F3n3rbahç3 0:10

88e minuut.
Bunjaku rent richting de bal. Acerra probeert naar een medespeler te passen. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAL 72%, F3n3rbahç3 28%.
AKAL - F3n3rbahç3 0:10