Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ardask 11 A
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Kahvecioğlu onderschept slim de pass. Kahvecioğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Adveren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakır rent richting de bal. Çakır draait met de bal, schiet en ... Türkeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Derince rent richting de bal. Derince passt de bal in één keer door. Uzun bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakır verovert de bal door een tackle van achteren. Çakır draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doğaner trapt de bal weg. Buluş kopt de bal weg. Klungelig pakt Özeren de bal. Tavacı rent richting de bal. Tavacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Yıldırım bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldırım geeft een lange en hoge pass. Türkşen kopt de bal weg. Çakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakır schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldırım verovert de bal door een tackle van achteren. Binbaşaran verovert de bal door een tackle van achteren. Tavacı is nu in balbezit. Tavacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - 11 A 0:1

30e minuut.
Cankurtaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankurtaran geeft een lange en hoge pass. Alioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cankurtaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankurtaran geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardask 45%, 11 A 55%.
ardask - 11 A 0:1

56e minuut.
Bulmaz met een snelle inworp. Daar is Özeren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binbaşaran begaat een overtreding. Binbaşaran krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Çakır rent richting de bal. Buluş geeft een lange en hoge pass. Taştekin rent richting de bal. Klungelig pakt Taştekin de bal. Taştekin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Buluş is nu in balbezit. Buluş speelt de bal door. Bulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavacı onderschept slim de pass. Tavacı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Yıldırım kopt de bal weg. Mergen geeft een hoge lob. Taştekin kopt de bal weg. Binbaşaran rent richting de bal. Binbaşaran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardask 55%, 11 A 45%.
ardask - 11 A 0:1