Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karaören utd AKAL
451 Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 30.5
excellent Schieten average
good Passen poor
very good Verdedigen good


2e minuut.
Kalemaj passt de bal met de wreef. Mućko rent richting de bal. Mućko passt de bal zonder na te denken. Halyuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Halyuza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoàng Nhân trapt de bal weg van het doel. Mućko kopt de bal weg. Cares rent richting de bal. Cares draait met de bal, schiet en ... Hoàng Nhân bokst de bal weg. Hoàng Nhân probeert naar een medespeler te passen. Mućko kopt de bal weg. Cares rent richting de bal. Cares draait met de bal, schiet en ... Hoàng Nhân bokst de bal weg.

6e minuut.
Tunturivuori probeert naar een medespeler te passen. Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz passt de bal zonder na te denken. Cares is nu in balbezit. Cares draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Targosz rent richting de bal. Targosz passt de bal zonder na te denken. Bieniusiewicz met een sublieme pass. Desiante bereikt de bal nog maar net als eerste. Desiante schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Halyuza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Targosz geeft de bal voor. Mućko maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Cares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - AKAL 1:0

16e minuut.
Bieniusiewicz speelt de bal door. Desiante is nu in balbezit. Desiante met een sublieme pass. Cares rent richting de bal. Cares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hoàng Nhân met een harde bal richting middenveld. Daar is Ponomarenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Targosz probeert naar een medespeler te passen. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Angyal trapt de bal weg. Mućko kopt de bal weg. Targosz met een sublieme pass. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Targosz passt de bal zonder na te denken. Cares is nu in balbezit. Ciorbea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciorbea krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Mućko probeert naar een medespeler te passen. Targosz met een sublieme pass. Cares heeft problemen om de bal te vangen. Cares haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Nhân maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - AKAL 2:0

29e minuut.
Ponomarenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponomarenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Saskőy met een snel genomen vrije trap. Hâncu is nu in balbezit. Met opzet legt Alí zijn tegenspeler op de grond. Alí krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Hâncu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bieniusiewicz met een snel genomen vrije trap. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilewski is nu in balbezit. Cares onderschept slim de pass. Cares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Smyczyński geeft een hoge lob. Mućko probeert naar een medespeler te passen. Desiante heeft problemen om de bal te vangen. Desiante geeft een lange en hoge pass. Cares springt en kopt de bal. Hoàng Nhân bokst de bal weg.

37e minuut.
Desiante met een sublieme pass. Mućko is nu in balbezit. Mućko speelt de bal door. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - AKAL 3:0

41e minuut.
Kalemaj speelt de bal door. Desiante met een sublieme pass. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Nhân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Desiante met de inworp. Mućko rent richting de bal. Mućko passt de bal zonder na te denken. Cares is nu in balbezit. Cares draait met de bal, schiet en ... Hoàng Nhân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karaören utd 25%, AKAL 75%.
Karaören utd - AKAL 3:0

46e minuut.
Desiante bereikt de bal nog maar net als eerste. Desiante speelt de bal door. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - AKAL 4:0

49e minuut.
Smyczyński is nu in balbezit. Targosz onderschept slim de pass. Targosz probeert naar een medespeler te passen. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Cares de bal. Mućko met een sublieme pass. Desiante rent richting de bal. Desiante geeft een hoge lob. Cares maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gryglak met een harde bal richting middenveld. Targosz kopt de bal weg. Saskőy heeft problemen om de bal te vangen. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tunturivuori met de inworp. Halyuza rent richting de bal. Halyuza geeft een lange en hoge pass. Mućko is nu in balbezit. Mućko draait met de bal, schiet en ... Hoàng Nhân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Halyuza heeft problemen om de bal te vangen. Halyuza geeft een hoge lob. Mućko kopt de bal weg. Cares is nu in balbezit. Cares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wasilewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tunturivuori met de inworp. Halyuza geeft een lange en hoge pass. Cares krijgt zijn hoofd ertegen. Hoàng Nhân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Mućko speelt de bal door. Desiante bereikt de bal nog maar net als eerste. Desiante speelt de bal door. Daar is Cares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - AKAL 5:0

68e minuut.
Tunturivuori probeert naar een medespeler te passen. Desiante met een sublieme pass. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - AKAL 6:0

71e minuut.
Desiante is nu in balbezit. Desiante passt de bal met de wreef. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Inworp. Halyuza met de inworp. Targosz geeft de bal voor. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - AKAL 7:0

76e minuut.
Czapnik speelt de bal door. Desiante met een sublieme pass. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Targosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mućko speelt de bal door. Desiante rent richting de bal. Desiante geeft de bal voor. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karaören utd 19%, AKAL 81%.
Karaören utd - AKAL 7:0