Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ateşler ardask
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Özeren onderschept slim de pass. Özeren geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doğramacı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fadıloğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bulmaz rent richting de bal. Bulmaz geeft een hoge lob. Özenginer kopt de bal weg. Fadıloğlu is nu in balbezit. Fadıloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ateşler - ardask 1:0

14e minuut.
Bulmaz met een snelle inworp. Tanınmaz geeft de bal voor. Torlak probeert de bal aan de voet te houden. Zaferalan is nu in balbezit. Zaferalan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Korutürk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özeren. Korutürk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Korutürk kan niet meer verder spelen. Bolkar komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Mergen kopt de bal weg. Torlak is nu in balbezit. Çakır begaat een overtreding. Torlak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Torlak kan niet meer verder spelen. Dink komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Mergen speelt de bal door. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan draait met de bal, schiet en ... Ural probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akgül verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ateşler 42%, ardask 58%.
ateşler - ardask 1:0

49e minuut.
Mergen heeft problemen om de bal te vangen. Akçam rent richting de bal. Mergen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mergen krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Zeki onderschept slim de pass. Akçam is nu in balbezit. Akçam passt de bal zonder na te denken. Bolkar is nu in balbezit. Bolkar haalt uit met een fantastische trap. Doğaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ateşler 44%, ardask 56%.
ateşler - ardask 1:0