Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATARYEMEZ55 BILTEX FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Taşoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Başoğlu rent richting de bal. Başoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Sağlık rent richting de bal. Davran onderschept slim de pass. Davran geeft een hoge lob. Başoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başoğlu draait met de bal, schiet en ... Kıpırdak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ATARYEMEZ55 - BILTEX FC 0:1

16e minuut.
Başoğlu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Yediyiğit ... Strafschop! Başoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Yediyiğit probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ATARYEMEZ55 - BILTEX FC 0:2

17e minuut.
Saygı probeert de bal aan de voet te houden. Saygı geeft een hoge lob. Öymen kan de bal niet met de borst controleren. Hamarat rent richting de bal. Hamarat haalt uit met een fantastische trap. Tonay bokst de bal weg.

29e minuut.
Uzalan verovert de bal door een tackle van achteren. Uzalan speelt de bal door. Hamarat is nu in balbezit. Hamarat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ATARYEMEZ55 - BILTEX FC 1:2

35e minuut.
Hacıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıoğlu met een sublieme pass. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Kıpırdak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATARYEMEZ55 57%, BILTEX FC 43%.
ATARYEMEZ55 - BILTEX FC 1:2

53e minuut.
Saygı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özsoylu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taşoğlu. Taşoğlu krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klungelig pakt Saygı de bal. Tundura bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundura verovert de bal door een tackle van achteren. Tundura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATARYEMEZ55 53%, BILTEX FC 47%.
ATARYEMEZ55 - BILTEX FC 1:2