Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F3n3rbahç3 Karaören utd
4 Tactiek 451
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 48.3
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Desiante rent richting de bal. Fijołek onderschept slim de pass. Fijołek geeft een hoge lob. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Desiante probeert naar een medespeler te passen. Mućko probeert naar een medespeler te passen. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - Karaören utd 0:1

20e minuut.
Daar is Płaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Targosz probeert naar een medespeler te passen. Płaza geeft een lange en hoge pass. Cellilli krijgt zijn hoofd ertegen. Angyal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Desiante passt de bal zonder na te denken. Halyuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Halyuza probeert naar een medespeler te passen. Cares rent richting de bal. Cares schiet op doel. Wilczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F3n3rbahç3 69%, Karaören utd 31%.
F3n3rbahç3 - Karaören utd 0:1

46e minuut.
Bieniusiewicz passt de bal zonder na te denken. Ciubotaru geeft een hoge lob. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli schiet op doel. Angyal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Płaza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czapnik de bal. Cellilli rent richting de bal. Cellilli draait met de bal, schiet en ... Angyal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F3n3rbahç3 - Karaören utd 1:1

53e minuut.
Desiante passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mućko de bal. Mućko met een sublieme pass. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Targosz passt de bal met de wreef. Cares is nu in balbezit. Cares passt de bal in één keer door. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Desiante geeft een hoge lob. Wilczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - Karaören utd 1:2

79e minuut.
Cares rent richting de bal. Schiller verovert de bal door een tackle van achteren. Mućko is nu in balbezit. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Bieniusiewicz geeft een hoge lob. Daar is Moszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płaza probeert naar een medespeler te passen. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F3n3rbahç3 53%, Karaören utd 47%.
F3n3rbahç3 - Karaören utd 1:2