Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 A ateşler
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Doğramacı kopt de bal weg. Daar is Fadıloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahvecioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadıloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Fadıloğlu haalt uit met een fantastische trap. Türkeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Doğramacı kopt de bal weg. Buluş heeft problemen om de bal te vangen. Doğramacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkar rent richting de bal. Bolkar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Türkeli trapt de bal weg van het doel. Doğramacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğramacı passt de bal zonder na te denken. Daar is Uzun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzun probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zeki verovert de bal door een tackle van achteren. Zeki passt de bal met de wreef. Doğramacı rent richting de bal. Doğramacı geeft een hoge lob. Bülbül kopt de bal weg. Türkeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fadıloğlu onderschept slim de pass. Fadıloğlu passt de bal in één keer door. Bolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkar schiet op doel. Derince probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bolkar geeft de bal voor. Özşener bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taştekin. Özşener raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Özşener kan niet meer verder spelen. Yemezoğlu komt het veld opgelopen. Fadıloğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Buluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolkar is nu in balbezit. Bolkar haalt uit met een fantastische trap. Türkeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - ateşler 0:1

35e minuut.
Kahvecioğlu is nu in balbezit. Fadıloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Fadıloğlu passt de bal met de wreef. Bolkar rent richting de bal. Bolkar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Akçam met een sublieme pass. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş met een sublieme pass. Tavacı is nu in balbezit. Tavacı draait met de bal, schiet en ... Akgül kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Dink is nu in balbezit. Tavacı verovert de bal door een tackle van achteren. Akçam rent richting de bal. Tavacı verovert de bal door een tackle van achteren. Tavacı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 A 60%, ateşler 40%.
11 A - ateşler 0:1

57e minuut.
Akçam is nu in balbezit. Binbaşaran rent richting de bal. Binbaşaran passt de bal in één keer door. Tavacı is nu in balbezit. Tavacı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 A 32%, ateşler 68%.
11 A - ateşler 0:1