Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ardask Karaören utd
Normal Tactiek 451
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 45.1
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen solide


5e minuut.
Halyuza probeert naar een medespeler te passen. Targosz controleert de bal met de borst. Targosz met een sublieme pass. Cares rent richting de bal. Cares draait met de bal, schiet en ... Doğaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mućko is nu in balbezit. Mućko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - Karaören utd 0:1

8e minuut.
Halyuza passt de bal zonder na te denken. Targosz is nu in balbezit. Targosz passt de bal met de wreef. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - Karaören utd 0:2

10e minuut.
Bieniusiewicz passt de bal zonder na te denken. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldırım is nu in balbezit. Cares verovert de bal door een tackle van achteren. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - Karaören utd 0:3

12e minuut.
Alioğlu probeert naar een medespeler te passen. Targosz rent richting de bal. Targosz passt de bal met de wreef. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Desiante haalt uit met een fantastische trap. Doğaner probeert naar een medespeler te passen. Targosz kopt de bal weg. Klungelig pakt Cares de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - Karaören utd 0:4

20e minuut.
Klungelig pakt Tunturivuori de bal. Tunturivuori probeert naar een medespeler te passen. Desiante met een sublieme pass. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - Karaören utd 0:5

25e minuut.
Targosz verovert de bal door een tackle van achteren. Targosz speelt de bal door. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - Karaören utd 0:6

29e minuut.
Daar is Bulmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mućko is nu in balbezit. Mućko passt de bal met de wreef. Cares is nu in balbezit. Cares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Çalışkaner met een harde bal richting middenveld. Targosz kopt de bal weg. Daar is Alioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt Desiante de bal. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko geeft de bal voor. Cares rent richting de bal. Cares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz passt de bal met de wreef. Yıldırım rent richting de bal. Cares onderschept slim de pass. Cares schiet op doel. Doğaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Targosz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Halyuza de bal. Halyuza geeft de bal voor. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - Karaören utd 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardask 80%, Karaören utd 20%.
ardask - Karaören utd 0:7

49e minuut.
Yıldırım geeft een hoge lob. Tunturivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Halyuza is nu in balbezit. Halyuza geeft een lange en hoge pass. Cares springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tunturivuori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halyuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Halyuza geeft de bal voor. Cares heeft problemen om de bal te vangen. Cares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Desiante bereikt de bal nog maar net als eerste. Desiante speelt de bal door. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap. Çalışkaner probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Halyuza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halyuza geeft de bal voor. Daar is Çalışkaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - Karaören utd 0:8

60e minuut.
Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniusiewicz onderschept slim de pass. Bieniusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Targosz geeft een hoge lob. Çalışkaner kopt de bal weg. Targosz speelt de bal door. Cares heeft problemen om de bal te vangen. Cares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Yıldırım met een harde bal richting middenveld. Czapnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Özeren de bal. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - Karaören utd 0:9

69e minuut.
Tunturivuori geeft een lange en hoge pass. Cares rent richting de bal. Cares geeft de bal voor. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - Karaören utd 0:10

74e minuut.
Kalemaj is nu in balbezit. Kalemaj probeert naar een medespeler te passen. Desiante probeert naar een medespeler te passen. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares haalt uit met een fantastische trap. Doğaner bokst de bal weg.

79e minuut.
Bieniusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Targosz probeert naar een medespeler te passen. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Alioğlu geeft de bal voor. Kalemaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Desiante de bal. Desiante geeft een lange en hoge pass. Cares krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Yıldırım geeft een lange en hoge pass. Bieniusiewicz rent richting de bal. Bieniusiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Cares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Yıldırım is nu in balbezit. Cares onderschept slim de pass. Cares passt de bal met de wreef. Targosz rent richting de bal. Targosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - Karaören utd 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardask 84%, Karaören utd 16%.
ardask - Karaören utd 0:11