Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karaören utd ATARYEMEZ55
451 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 16.3
formidable Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
İğdeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares onderschept slim de pass. Cares passt de bal in één keer door. Desiante is nu in balbezit. Desiante geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Targosz geeft een hoge lob. Taşoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mućko kopt de bal weg. Cares heeft problemen om de bal te vangen. Cares draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - ATARYEMEZ55 1:0

17e minuut.
Cares onderschept slim de pass. Mućko rent richting de bal. Davran is nu in balbezit. Cares onderschept slim de pass. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - ATARYEMEZ55 2:0

19e minuut.
Targosz speelt de bal door. Halyuza is nu in balbezit. Halyuza passt de bal in één keer door. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz passt de bal in één keer door. Cares heeft problemen om de bal te vangen. Cares schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yediyiğit de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Yediyiğit kopt de bal weg. Uzalan controleert de bal met de borst. Bieniusiewicz is nu in balbezit. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - ATARYEMEZ55 3:0

25e minuut.
Uzalan kopt de bal weg. Klungelig pakt Targosz de bal. Targosz speelt de bal door. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
İğdeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemaj is nu in balbezit. Kalemaj passt de bal in één keer door. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kıpırdak trapt de bal weg van het doel. Kalemaj probeert de bal aan de voet te houden. Kalemaj speelt de bal door. Cares rent richting de bal. Cares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Mućko rent richting de bal. Mućko met een sublieme pass. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel. Kıpırdak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - ATARYEMEZ55 4:0

34e minuut.
Cares is nu in balbezit. Gürol bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cares zijn tegenspeler op de grond. Cares krijgt een gele kaart. Gürol raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Halyuza passt de bal zonder na te denken. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko passt de bal zonder na te denken. Cares rent richting de bal. Cares schiet op doel. Kıpırdak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Halyuza rent richting de bal. Halyuza geeft de bal voor. Mućko kopt de bal weg. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - ATARYEMEZ55 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karaören utd 17%, ATARYEMEZ55 83%.
Karaören utd - ATARYEMEZ55 5:0

48e minuut.
Davran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Desiante bereikt de bal nog maar net als eerste. Desiante speelt de bal door. Cares is nu in balbezit. Cares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mućko passt de bal zonder na te denken. Desiante rent richting de bal. Desiante probeert naar een medespeler te passen. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - ATARYEMEZ55 6:0

56e minuut.
Daar is Taşoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - ATARYEMEZ55 7:0

60e minuut.
Klungelig pakt Desiante de bal. Kalemaj met een sublieme pass. Klungelig pakt Gürol de bal. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - ATARYEMEZ55 8:0

63e minuut.
Halyuza met de inworp. Targosz met een sublieme pass. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - ATARYEMEZ55 9:0

64e minuut.
Kahvecioğlu is nu in balbezit. Kahvecioğlu probeert naar een medespeler te passen. İğdeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares onderschept slim de pass. Cares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - ATARYEMEZ55 10:0

65e minuut.
Düdükçü is nu in balbezit. Düdükçü speelt de bal door. Klungelig pakt İğdeci de bal. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares haalt uit met een fantastische trap. Kıpırdak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kıpırdak speelt de bal door. Saygı bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygı speelt de bal door. Hamarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamarat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mućko kopt de bal weg. Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz passt de bal zonder na te denken. Mućko is nu in balbezit. Mućko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bieniusiewicz met een sublieme pass. Daar is Desiante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desiante probeert naar een medespeler te passen. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - ATARYEMEZ55 11:0

77e minuut.
Cares rent richting de bal. Gürol rent richting de bal. Cares onderschept slim de pass. Cares haalt uit met een fantastische trap. Yediyiğit probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko is nu in balbezit. Mućko passt de bal zonder na te denken. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Desiante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mućko speelt de bal door. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap. Kıpırdak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - ATARYEMEZ55 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karaören utd 19%, ATARYEMEZ55 81%.
Karaören utd - ATARYEMEZ55 12:0