Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ateşler AKAL
Normal Tactiek Attack
40% Balbezit 60%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 28.7
weak Schieten good
poor Passen poor
poor Verdedigen average


12e minuut.
Akçam rent richting de bal. Alí onderschept slim de pass. Alí passt de bal met de wreef. Çevikalp rent richting de bal. Çevikalp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ateşler - AKAL 0:1

24e minuut.
Ponomarenko verovert de bal door een tackle van achteren. Ponomarenko probeert naar een medespeler te passen. Alí is nu in balbezit. Alí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ateşler - AKAL 0:2

28e minuut.
Korutürk speelt de bal door. Doğramacı is nu in balbezit. Doğramacı geeft de bal voor. Korutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korutürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Zeki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponomarenko is nu in balbezit. Ponomarenko probeert naar een medespeler te passen. Çevikalp is nu in balbezit. Çevikalp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Saskőy probeert naar een medespeler te passen. Ural rent richting de bal. Çevikalp verovert de bal door een tackle van achteren. Çevikalp schiet op doel. Akgül werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ateşler - AKAL 0:3

40e minuut.
Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea geeft een hoge lob. Alí rent richting de bal. Çevikalp rent richting de bal. Çevikalp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ateşler - AKAL 0:4

43e minuut.
Saskőy speelt de bal door. Pozdniakov rent richting de bal. Pozdniakov met een sublieme pass. Alí is nu in balbezit. Alí schiet op doel. Akgül bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ateşler 52%, AKAL 48%.
ateşler - AKAL 0:4

48e minuut.
Gryglak geeft een hoge lob. Inworp. Doğramacı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fadıloğlu rent richting de bal. Fadıloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Balitsch geeft een lange en hoge pass. Daar is Zeki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy geeft de bal voor. Alí maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ateşler - AKAL 0:5

70e minuut.
Dink heeft problemen om de bal te vangen. Alí is nu in balbezit. Dink schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dink krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pozdniakov geeft een hoge lob. Zeki heeft problemen om de bal te vangen. Dönmezer is nu in balbezit. Alí onderschept slim de pass. Alí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ateşler - AKAL 0:6

80e minuut.
Inworp. Krzyżan komt het veld opgelopen. Tilea komt het veld opgelopen. Zito komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Çevikalp rent richting de bal. Çevikalp passt de bal in één keer door. Alí is nu in balbezit. Alí haalt uit met een fantastische trap. Akgül maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ateşler - AKAL 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ateşler 65%, AKAL 35%.
ateşler - AKAL 0:7