Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karaören utd 11 A
451 Tactiek Normal
70% Balbezit 30%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 18.7
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Targosz kopt de bal weg. Daar is Halyuza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halyuza geeft de bal voor. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko verovert de bal door een tackle van achteren. Mućko passt de bal in één keer door. Cares is nu in balbezit. Cares draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko passt de bal in één keer door. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares haalt uit met een fantastische trap. Derince probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Desiante geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Türkeli bokst de bal weg. Cares rent richting de bal. Cares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - 11 A 1:0

21e minuut.
Targosz passt de bal in één keer door. Daar is Mućko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mućko passt de bal met de wreef. Cares rent richting de bal. Cares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - 11 A 2:0

31e minuut.
Desiante probeert naar een medespeler te passen. Buluş rent richting de bal. Mućko onderschept slim de pass. Mućko schiet op doel. Derince probeert de bal aan de voet te houden. Türkeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Targosz is nu in balbezit. Targosz passt de bal met de wreef. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap. Buluş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Buluş is nu in balbezit. Mućko onderschept slim de pass. Mućko met een sublieme pass. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - 11 A 3:0

36e minuut.
Inworp. Desiante met de inworp. Mućko speelt de bal door. Cares heeft problemen om de bal te vangen. Cares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz passt de bal in één keer door. Cares rent richting de bal. Cares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - 11 A 4:0

41e minuut.
Targosz met een sublieme pass. Halyuza is nu in balbezit. Halyuza passt de bal met de wreef. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Czapnik onderschept slim de pass. Czapnik met een sublieme pass. Desiante bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Desiante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desiante geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bieniusiewicz kopt de bal weg. Cares is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bülbül. Cares moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cares kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karaören utd 20%, 11 A 80%.
Karaören utd - 11 A 4:0

48e minuut.
Halyuza passt de bal in één keer door. Targosz is nu in balbezit. Targosz passt de bal met de wreef. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Desiante geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kahvecioğlu de bal. Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz draait met de bal, schiet en ... Türkeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - 11 A 5:0

66e minuut.
Tunturivuori passt de bal in één keer door. Targosz is nu in balbezit. Targosz passt de bal zonder na te denken. Mućko is nu in balbezit. Mućko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Inworp. Uzun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko onderschept slim de pass. Mućko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Targosz speelt de bal door. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko speelt de bal door. Klungelig pakt Targosz de bal. Targosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kahvecioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz verovert de bal door een tackle van achteren. Targosz passt de bal in één keer door. Mućko rent richting de bal. Mućko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - 11 A 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karaören utd 20%, 11 A 80%.
Karaören utd - 11 A 6:0