Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 A Karaören utd
Normal Tactiek 451
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 44.4
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
Cares is nu in balbezit. Cares passt de bal zonder na te denken. Buluş heeft problemen om de bal te vangen. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Binbaşaran de bal. Mućko is nu in balbezit. Mućko passt de bal zonder na te denken. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Derince geeft een lange en hoge pass. Inworp. Halyuza met een snelle inworp. Targosz rent richting de bal. Targosz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - Karaören utd 0:1

7e minuut.
Tavacı heeft problemen om de bal te vangen. Özsoy rent richting de bal. Cares verovert de bal door een tackle van achteren. Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mućko rent richting de bal. Mućko passt de bal in één keer door. Desiante probeert naar een medespeler te passen. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Halyuza geeft een lange en hoge pass. Derince kan de bal niet met de borst controleren. Mućko rent richting de bal. Mućko schiet op doel. Türkeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - Karaören utd 0:2

15e minuut.
Daar is Cares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbül rent richting de bal. Cares onderschept slim de pass. Cares draait met de bal, schiet en ... Türkeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - Karaören utd 0:3

16e minuut.
Bülbül geeft een lange en hoge pass. Czapnik kopt de bal weg. Mućko met een sublieme pass. Cares heeft problemen om de bal te vangen. Cares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Özsoy is nu in balbezit. Targosz verovert de bal door een tackle van achteren. Targosz speelt de bal door. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - Karaören utd 0:4

20e minuut.
Türkeli met een sublieme pass. Daar is Buluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mućko met een sublieme pass. Cares is nu in balbezit. Cares draait met de bal, schiet en ... Türkeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mućko is nu in balbezit. Mućko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - Karaören utd 0:5

22e minuut.
Özsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz onderschept slim de pass. Targosz speelt de bal door. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Targosz probeert naar een medespeler te passen. Mućko is nu in balbezit. Mućko met een sublieme pass. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - Karaören utd 0:6

25e minuut.
Tavacı met een sublieme pass. Daar is Binbaşaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoy rent richting de bal. Cares verovert de bal door een tackle van achteren. Cares draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Uzun is nu in balbezit. Mućko onderschept slim de pass. Mućko probeert naar een medespeler te passen. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halyuza met een snelle inworp. Targosz rent richting de bal. Targosz geeft de bal voor. Cares is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - Karaören utd 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 A 89%, Karaören utd 11%.
11 A - Karaören utd 0:7

47e minuut.
Desiante met een sublieme pass. Derince is nu in balbezit. Cares onderschept slim de pass. Cares schiet op doel. Türkeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - Karaören utd 0:8

51e minuut.
Targosz probeert naar een medespeler te passen. Halyuza rent richting de bal. Halyuza met een sublieme pass. Cares rent richting de bal. Cares draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Buluş rent richting de bal. Mućko verovert de bal door een tackle van achteren. Mućko probeert naar een medespeler te passen. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Targosz heeft problemen om de bal te vangen. Özsoy is nu in balbezit. Targosz speelt de bal door. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares schiet op doel. Türkeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Halyuza geeft een hoge lob. Mućko is nu in balbezit. Mućko passt de bal in één keer door. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bülbül is nu in balbezit. Bülbül geeft de bal voor. Mućko probeert naar een medespeler te passen. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares haalt uit met een fantastische trap. Türkeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Türkeli trapt de bal weg. Mućko kopt de bal weg. Cares rent richting de bal. Cares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Adveren rent richting de bal. Adveren geeft de bal voor. Desiante met een sublieme pass. Daar is Cares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cares haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - Karaören utd 0:9

76e minuut.
Mućko passt de bal in één keer door. Derince met een sublieme pass. Targosz speelt de bal door. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Buluş rent richting de bal. Mućko verovert de bal door een tackle van achteren. Mućko probeert naar een medespeler te passen. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - Karaören utd 0:10

81e minuut.
Klungelig pakt Adveren de bal. Targosz rent richting de bal. Targosz passt de bal zonder na te denken. Cares rent richting de bal. Cares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - Karaören utd 0:11

82e minuut.
Binbaşaran probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tavacı de bal. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - Karaören utd 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 A 86%, Karaören utd 14%.
11 A - Karaören utd 0:12