Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKAL ZEY
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 16
good Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ponomarenko passt de bal zonder na te denken. Zincirkoparan is nu in balbezit. Gryglak maakt een afschuwelijke overtreding. Gryglak krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Ponomarenko is nu in balbezit. Ponomarenko passt de bal met de wreef. Bolluk probeert naar een medespeler te passen. Kocamaz is nu in balbezit. Kocamaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ponomarenko verovert de bal door een tackle van achteren. Ponomarenko probeert naar een medespeler te passen. Alí is nu in balbezit. Alí draait met de bal, schiet en ... Duran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uslu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Bolluk is nu in balbezit. Ponomarenko verovert de bal door een tackle van achteren. Ponomarenko probeert naar een medespeler te passen. Çevikalp is nu in balbezit. Çevikalp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí onderschept slim de pass. Alí passt de bal met de wreef. Çevikalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevikalp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - ZEY 1:0

32e minuut.
Mallı is nu in balbezit. Mallı speelt de bal door. Bekdemir rent richting de bal. Çevikalp verovert de bal door een tackle van achteren. Çevikalp draait met de bal, schiet en ... Uslu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alí is nu in balbezit. Alí schiet op doel. Uslu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - ZEY 2:0

36e minuut.
Smyczyński passt de bal met de wreef. Saskőy rent richting de bal. Saskőy probeert naar een medespeler te passen. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Saskőy rent richting de bal. Saskőy geeft een lange en hoge pass. Alí rent richting de bal. Alí schiet op doel. Duran probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - ZEY 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAL 41%, ZEY 59%.
AKAL - ZEY 3:0

47e minuut.
Gryglak met een snelle inworp. Pozdniakov rent richting de bal. Pozdniakov met een sublieme pass. Alí is nu in balbezit. Alí draait met de bal, schiet en ... Uslu bokst de bal weg.

49e minuut.
Wasilewski verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński met een sublieme pass. Alí is nu in balbezit. Alí geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Balitsch speelt de bal door. Alí rent richting de bal. Alí passt de bal met de wreef. Çevikalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevikalp schiet op doel. Uslu bokst de bal weg.

55e minuut.
Ponomarenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarenko passt de bal in één keer door. Alí is nu in balbezit. Alí schiet op doel. Uslu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Saskőy rent richting de bal. Saskőy geeft de bal voor. Çevikalp is nu in balbezit. Çevikalp haalt uit met een fantastische trap. Uslu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - ZEY 4:0

63e minuut.
Wasilewski kopt de bal weg. Daar is Saskőy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponomarenko geeft een lange en hoge pass. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Duran geeft de bal voor. Inworp. Balitsch met een snelle inworp. Alí rent richting de bal. Alí geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Uslu met een harde bal richting middenveld. Saskőy geeft een lange en hoge pass. Alí kopt de bal weg. Pozdniakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozdniakov haalt uit met een fantastische trap. Uslu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Ürküm is nu in balbezit. Pozdniakov verovert de bal door een tackle van achteren. Pozdniakov probeert naar een medespeler te passen. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - ZEY 5:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zito komt het veld opgelopen. Tilea komt het veld opgelopen. Krzyżan komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Gryglak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saskőy probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński probeert naar een medespeler te passen. Çevikalp rent richting de bal. Çevikalp geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Uslu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Tilea verovert de bal door een tackle van achteren. Tilea met een sublieme pass. Krzyżan probeert naar een medespeler te passen. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAL 23%, ZEY 77%.
AKAL - ZEY 5:0