Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F3n3rbahç3 BILTEX FC
4 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Hacıoğlu is nu in balbezit. Acerra verovert de bal door een tackle van achteren. Acerra probeert naar een medespeler te passen. Cellilli heeft problemen om de bal te vangen. Cellilli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - BILTEX FC 1:0

5e minuut.
Prass bereikt de bal nog maar net als eerste. Prass met een sublieme pass. Bunjaku is nu in balbezit. Bunjaku draait met de bal, schiet en ... Tonay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - BILTEX FC 2:0

10e minuut.
Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku probeert naar een medespeler te passen. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Acerra heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cellilli rent richting de bal. Cellilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - BILTEX FC 3:0

19e minuut.
Tonay met een harde bal richting middenveld. Hacıoğlu rent richting de bal. Acerra verovert de bal door een tackle van achteren. Acerra geeft een lange en hoge pass. Tonay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - BILTEX FC 4:0

20e minuut.
Cellilli passt de bal zonder na te denken. Moszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Prass probeert naar een medespeler te passen. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Prass geeft de bal voor. Acerra kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bunjaku de bal onder controle te krijgen. Aldea rent richting de bal. Aldea draait met de bal, schiet en ... Tonay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cellilli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tundura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płaza is nu in balbezit. Płaza geeft een hoge lob. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Karayağız kopt de bal weg. Acerra met een sublieme pass. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - BILTEX FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F3n3rbahç3 21%, BILTEX FC 79%.
F3n3rbahç3 - BILTEX FC 5:0

46e minuut.
Cellilli rent richting de bal. Bunjaku rent richting de bal. Acerra is nu in balbezit. Acerra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - BILTEX FC 6:0

49e minuut.
Płaza rent richting de bal. Płaza geeft de bal voor. Bunjaku is nu in balbezit. Bunjaku schiet op doel. Tonay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - BILTEX FC 7:0

51e minuut.
Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiller onderschept slim de pass. Schiller geeft een lange en hoge pass. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - BILTEX FC 8:0

52e minuut.
Bunjaku rent richting de bal. Özsoylu rent richting de bal. Bunjaku maakt een afschuwelijke overtreding. Özsoylu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Özsoylu kan niet meer verder spelen. Uluşen komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Özdenak heeft problemen om de bal te vangen. Bunjaku rent richting de bal. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli draait met de bal, schiet en ... Öymen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - BILTEX FC 9:0

60e minuut.
Aldea is nu in balbezit. Aldea probeert naar een medespeler te passen. Acerra met een sublieme pass. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - BILTEX FC 10:0

62e minuut.
Acerra kopt de bal weg. Płaza geeft een hoge lob. Öymen probeert de bal met de borst te controleren. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Acerra kopt de bal weg. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Abanoz begaat een overtreding. Aldea roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aldea kan niet meer verder spelen. Ciubotaru komt het veld opgelopen. Schiller zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cellilli rent richting de bal. Cellilli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - BILTEX FC 11:0

75e minuut.
Acerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cellilli de bal. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kurul is nu in balbezit. Acerra speelt de bal door. Öymen is nu in balbezit. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Karayağız trapt de bal weg van het doel. Inworp. Płaza met een snelle inworp. Schiller geeft de bal voor. Cellilli maakt een snoekduik en kopt de bal. Tonay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özdenak met een sublieme pass. Abanoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cellilli rent richting de bal. Cellilli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Öymen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Prass heeft problemen om de bal te vangen. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prass verovert de bal door een tackle van achteren. Acerra rent richting de bal. Acerra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F3n3rbahç3 18%, BILTEX FC 82%.
F3n3rbahç3 - BILTEX FC 11:0