Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 A F3n3rbahç3
Normal Tactiek 4
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 42
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


4e minuut.
Derince is nu in balbezit. Cellilli onderschept slim de pass. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku draait met de bal, schiet en ... Türkeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:1

5e minuut.
Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli met een sublieme pass. Bunjaku heeft problemen om de bal te vangen. Bunjaku draait met de bal, schiet en ... Türkeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:2

7e minuut.
Cellilli rent richting de bal. Bülbül is nu in balbezit. Bülbül geeft een lange en hoge pass. Cellilli probeert de bal aan de voet te houden. Fijołek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Schiller geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciubotaru de bal. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku draait met de bal, schiet en ... Türkeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:3

12e minuut.
Bülbül kopt de bal weg. Klungelig pakt Uzun de bal. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru schiet op doel. Türkeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:4

21e minuut.
Ciubotaru speelt de bal door. Klungelig pakt Bunjaku de bal. Buluş speelt de bal door. Bunjaku met een sublieme pass. Acerra geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:5

23e minuut.
Kahvecioğlu is nu in balbezit. Ciubotaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Bunjaku de bal. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap. Derince probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Ciubotaru is nu in balbezit. Bunjaku is nu in balbezit. Ciubotaru is nu in balbezit. Bunjaku geeft een lange en hoge pass. Cellilli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Türkeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Płaza probeert naar een medespeler te passen. Acerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerra speelt de bal door. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

34e minuut.
Płaza geeft een lange en hoge pass. Daar is Derince, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derince speelt de bal door. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Schiller rent richting de bal. Schiller geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ciubotaru de bal. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Ciubotaru kopt de bal weg. Bunjaku is nu in balbezit. Bunjaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:6

40e minuut.
Bülbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbül geeft de bal voor. Płaza geeft de bal voor. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Adveren met de inworp. Kahvecioğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acerra. Acerra krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cankurtaran probeert naar een medespeler te passen. Płaza speelt de bal door. Acerra speelt de bal door. Cellilli heeft problemen om de bal te vangen. Cellilli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 A 77%, F3n3rbahç3 23%.
11 A - F3n3rbahç3 0:7

49e minuut.
Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardi verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardi geeft de bal voor. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Płaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaza passt de bal zonder na te denken. Acerra rent richting de bal. Cellilli rent richting de bal. Cellilli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Derince geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ciubotaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunjaku geeft een lange en hoge pass. Cellilli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:8

66e minuut.
Płaza met een sublieme pass. Acerra heeft problemen om de bal te vangen. Acerra passt de bal met de wreef. Bunjaku is nu in balbezit. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap. Türkeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kahvecioğlu rent richting de bal. Kahvecioğlu geeft de bal voor. Inworp. Ciubotaru met de inworp. Płaza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cellilli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bunjaku geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:9

72e minuut.
Fijołek heeft problemen om de bal te vangen. Fijołek geeft de bal voor. Bunjaku is nu in balbezit. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Derince de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prass met de inworp. Schiller speelt de bal door. Płaza rent richting de bal. Płaza draait met de bal, schiet en ... Türkeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cellilli is nu in balbezit. Bülbül legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cellilli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acerra kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:10

77e minuut.
Kahvecioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerra onderschept slim de pass. Acerra probeert naar een medespeler te passen. Bunjaku heeft problemen om de bal te vangen. Bunjaku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:11

82e minuut.
Prass is nu in balbezit. Prass passt de bal met de wreef. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli haalt uit met een fantastische trap. Türkeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:12

84e minuut.
Cellilli probeert de bal met de borst te controleren. Acerra speelt de bal door. Bunjaku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cellilli rent richting de bal. Cellilli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:13

86e minuut.
Bülbül is nu in balbezit. Bülbül geeft een lange en hoge pass. Moszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Cellilli kopt de bal weg. Prass geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Schiller met een sublieme pass. Acerra met een sublieme pass. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap. Türkeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 A - F3n3rbahç3 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 A 77%, F3n3rbahç3 23%.
11 A - F3n3rbahç3 0:14