Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKAL ardask
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 15.5
adequate Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Balitsch passt de bal met de wreef. Ponomarenko speelt de bal door. Çevikalp rent richting de bal. Çevikalp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - ardask 1:0

15e minuut.
Alí rent richting de bal. Alí passt de bal met de wreef. Pozdniakov probeert naar een medespeler te passen. Çevikalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevikalp haalt uit met een fantastische trap. Doğaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Alí heeft problemen om de bal te vangen. Alí geeft een hoge lob. Pozdniakov met een sublieme pass. Klungelig pakt Mergen de bal. Ponomarenko geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - ardask 2:0

31e minuut.
Çakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevikalp is nu in balbezit. Çevikalp passt de bal in één keer door. Pozdniakov rent richting de bal. Pozdniakov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gryglak geeft een lange en hoge pass. Çevikalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevikalp passt de bal met de wreef. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - ardask 3:0

37e minuut.
Smyczyński kopt de bal weg. Balitsch probeert de bal met de borst te controleren. Balitsch probeert naar een medespeler te passen. Çevikalp is nu in balbezit. Çevikalp passt de bal in één keer door. Doğaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Çevikalp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Celedoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAL 43%, ardask 57%.
AKAL - ardask 3:0

60e minuut.
Ponomarenko verovert de bal door een tackle van achteren. Ponomarenko geeft een hoge lob. Balitsch speelt de bal door. Celedoni rent richting de bal. Celedoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Doğaner trapt de bal weg. Saskőy kopt de bal weg. Ponomarenko met een sublieme pass. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Türkşen zal de hoekschop nemen. Tanınmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanınmaz passt de bal in één keer door. Hoàng Nhân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Türkşen met de inworp. Zaferalan controleert de bal met de borst. Ponomarenko probeert naar een medespeler te passen. Özeren rent richting de bal. Özeren geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pozdniakov passt de bal zonder na te denken. Yıldırım is nu in balbezit. Ponomarenko verovert de bal door een tackle van achteren. Celedoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Celedoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński passt de bal met de wreef. Alí is nu in balbezit. Alí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - ardask 4:0

88e minuut.
Celedoni onderschept slim de pass. Ponomarenko rent richting de bal. Celedoni is nu in balbezit. Alí is nu in balbezit. Alí schiet op doel. Doğaner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAL - ardask 5:0

90e minuut.
Alí passt de bal zonder na te denken. Ponomarenko rent richting de bal. Ponomarenko passt de bal zonder na te denken. Celedoni is nu in balbezit. Celedoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAL 43%, ardask 57%.
AKAL - ardask 5:0