Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karaören utd BILTEX FC
451 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
16% Spel op eigen helft 84%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 19.4
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen weak


4e minuut.
Desiante met de inworp. Mućko geeft een hoge lob. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel. Tonay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mućko met een sublieme pass. Halyuza rent richting de bal. Halyuza geeft een hoge lob. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Özdenak trapt de bal weg van het doel. Mućko kopt de bal weg. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tundura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemaj verovert de bal door een tackle van achteren. Desiante probeert naar een medespeler te passen. Cares rent richting de bal. Cares draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mućko speelt de bal door. Desiante is nu in balbezit. Desiante passt de bal met de wreef. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Halyuza geeft een lange en hoge pass. Cares rent richting de bal. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares verovert de bal door een tackle van achteren. Cares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mućko probeert naar een medespeler te passen. Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz speelt de bal door. Cares is nu in balbezit. Cares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mućko rent richting de bal. Mućko geeft een hoge lob. Abanoz heeft problemen om de bal te vangen. Cares rent richting de bal. Cares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Abanoz probeert naar een medespeler te passen. Targosz is nu in balbezit. Targosz speelt de bal door. Cares rent richting de bal. Cares schiet op doel. Tonay bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - BILTEX FC 1:0

30e minuut.
Tonay probeert naar een medespeler te passen. Kurul heeft problemen om de bal te vangen. Cares is nu in balbezit. Cares schiet op doel. Özdenak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Mućko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mućko passt de bal zonder na te denken. Desiante rent richting de bal. Desiante geeft de bal voor. Klungelig pakt Öymen de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Halyuza geeft de bal voor. Mućko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mućko passt de bal met de wreef. Desiante rent richting de bal. Desiante geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cares rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - BILTEX FC 2:0

39e minuut.
Halyuza met een sublieme pass. Daar is Targosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Targosz probeert naar een medespeler te passen. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hacıoğlu de bal. Mućko is nu in balbezit. Mućko draait met de bal, schiet en ... Kurul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - BILTEX FC 3:0

44e minuut.
Mućko is nu in balbezit. Mućko passt de bal met de wreef. Kurul heeft problemen om de bal te vangen. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares haalt uit met een fantastische trap. Tonay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karaören utd 22%, BILTEX FC 78%.
Karaören utd - BILTEX FC 3:0

47e minuut.
Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Abanoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cares raakt geblesseerd tijdens het duel. Bieniusiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cares rent richting de bal. Cares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - BILTEX FC 4:0

50e minuut.
Bieniusiewicz met een sublieme pass. Kalemaj is nu in balbezit. Daar is Desiante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalemaj rent richting de bal. Kalemaj geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Desiante rent richting de bal. Desiante passt de bal zonder na te denken. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Öymen de bal. Tonay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz geeft een lange en hoge pass. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap. Öymen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Tonay trapt de bal weg van het doel. Targosz kopt de bal weg. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Desiante is nu in balbezit. Mućko is nu in balbezit. Mućko probeert naar een medespeler te passen. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap. Tonay bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mućko stond buitenspel. Tonay maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Desiante kopt de bal weg. Cares rent richting de bal. Cares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - BILTEX FC 5:0

71e minuut.
Tunturivuori onderschept slim de pass. Targosz rent richting de bal. Targosz passt de bal met de wreef. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Öymen rent richting de bal. Öymen geeft een hoge lob. Inworp. Halyuza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Targosz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Halyuza is nu in balbezit. Halyuza geeft een hoge lob. Mućko kopt de bal weg. Klungelig pakt Cares de bal. Cares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - BILTEX FC 6:0

78e minuut.
Targosz rent richting de bal. Targosz passt de bal in één keer door. Mućko rent richting de bal. Mućko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Özdenak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - BILTEX FC 7:0

80e minuut.
Halyuza geeft de bal voor. Özdenak heeft problemen om de bal te vangen. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap. Tonay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - BILTEX FC 8:0

80e minuut.
Cares is nu in balbezit. Cares speelt de bal door. Desiante is nu in balbezit. Desiante geeft een hoge lob. Cares krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares passt de bal met de wreef. Halyuza rent richting de bal. Halyuza geeft een lange en hoge pass. Mućko kopt de bal weg. Tonay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cares rent richting de bal. Cares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karaören utd - BILTEX FC 9:0

88e minuut.
Kurul geeft een hoge lob. Desiante is nu in balbezit. Desiante probeert naar een medespeler te passen. Cares rent richting de bal. Cares haalt uit met een fantastische trap. Tonay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurul kopt de bal weg. Halyuza rent richting de bal. Halyuza passt de bal in één keer door. Mućko is nu in balbezit. Mućko passt de bal met de wreef. Tonay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karaören utd 9%, BILTEX FC 91%.
Karaören utd - BILTEX FC 9:0