Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F3n3rbahç3 ardask
4 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
34 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 16
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Alioğlu rent richting de bal. Ciubotaru speelt de bal door. Çalışkaner rent richting de bal. Bunjaku onderschept slim de pass. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap. Doğaner bokst de bal weg.

5e minuut.
Ciubotaru probeert naar een medespeler te passen. Cellilli heeft problemen om de bal te vangen. Cellilli met een sublieme pass. Aldea rent richting de bal. Aldea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ciubotaru speelt de bal door. Daar is Bunjaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cellilli rent richting de bal. Cellilli haalt uit met een fantastische trap. Yıldırım probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prass zal de hoekschop nemen. Ciubotaru geeft een hoge lob. Paal!

15e minuut.
Aldea rent richting de bal. Bulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulmaz passt de bal zonder na te denken. Płaza geeft een lange en hoge pass. Cellilli krijgt zijn hoofd ertegen. Doğaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ciubotaru met een sublieme pass. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap. Doğaner bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aldea zal de hoekschop nemen. Bunjaku heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Çakır onderschept slim de pass. Çakır schiet op doel. Tanınmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanınmaz haalt uit met een fantastische trap. Wilczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - ardask 0:1

24e minuut.
Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru passt de bal in één keer door. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku schiet op doel. Doğaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F3n3rbahç3 - ardask 1:1

24e minuut.
Zaferalan speelt de bal door. Çakır heeft problemen om de bal te vangen. Zaferalan is nu in balbezit. Bunjaku verovert de bal door een tackle van achteren. Bunjaku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doğaner trapt de bal weg. Ciubotaru kopt de bal weg. Płaza geeft de bal voor. Cellilli maakt een snoekduik en kopt de bal. Doğaner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - ardask 2:1

26e minuut.
Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli onderschept slim de pass. Bunjaku rent richting de bal. Cellilli rent richting de bal. Cellilli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bunjaku kan de bal niet met de borst controleren. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli schiet op doel. Doğaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Schiller passt de bal met de wreef. Moszkiewicz met een sublieme pass. Płaza met een sublieme pass. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - ardask 3:1

31e minuut.
Mergen speelt de bal door. Prass geeft een hoge lob. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Çalışkaner geeft een hoge lob. Schiller kopt de bal weg. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru probeert naar een medespeler te passen. Çalışkaner is nu in balbezit. Bunjaku verovert de bal door een tackle van achteren. Bunjaku schiet op doel. Doğaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mergen rent richting de bal. Ciubotaru onderschept slim de pass. Ciubotaru geeft de bal voor. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yıldırım heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - ardask 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F3n3rbahç3 31%, ardask 69%.
F3n3rbahç3 - ardask 4:1

47e minuut.
Bunjaku verovert de bal door een tackle van achteren. Bunjaku probeert naar een medespeler te passen. Cellilli rent richting de bal. Cellilli draait met de bal, schiet en ... Doğaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - ardask 5:1

49e minuut.
Cellilli rent richting de bal. Cellilli passt de bal in één keer door. Bunjaku rent richting de bal. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - ardask 6:1

51e minuut.
Prass bereikt de bal nog maar net als eerste. Prass geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Çalışkaner de bal. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - ardask 7:1

57e minuut.
Prass geeft een hoge lob. Daar is Özeren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotaru speelt de bal door. Płaza rent richting de bal. Płaza geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cellilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Cellilli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - ardask 8:1

65e minuut.
Daar is Yıldırım, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiller rent richting de bal. Schiller geeft een lange en hoge pass. Cellilli rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prass neemt de hoekschop. Ciubotaru probeert naar een medespeler te passen. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku schiet op doel. Doğaner bokst de bal weg. Klungelig pakt Çalışkaner de bal. Yıldırım verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Moszkiewicz onderschept slim de pass. Moszkiewicz geeft een hoge lob. Yıldırım heeft problemen om de bal te vangen. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - ardask 9:1

73e minuut.
Özeren geeft een hoge lob. Çakır met een sublieme pass. Prass geeft een lange en hoge pass. Bunjaku is nu in balbezit. Bunjaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - ardask 10:1

75e minuut.
Prass rent richting de bal. Prass geeft de bal voor. Ciubotaru is nu in balbezit. Bunjaku is nu in balbezit. Ciubotaru geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - ardask 11:1

77e minuut.
Çakır passt de bal in één keer door. Türkşen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schiller. Schiller krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ciubotaru probeert naar een medespeler te passen. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku passt de bal in één keer door. Cellilli rent richting de bal. Cellilli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - ardask 12:1

82e minuut.
Cellilli kopt de bal weg. Aldea rent richting de bal. Aldea speelt de bal door. Bunjaku is nu in balbezit. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldea met de inworp. Płaza geeft een hoge lob. Cellilli springt en kopt de bal. Doğaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F3n3rbahç3 - ardask 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F3n3rbahç3 27%, ardask 73%.
F3n3rbahç3 - ardask 13:1