Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ardask F3n3rbahç3
Normal Tactiek 4
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten very good
poor Passen good
hopeless Verdedigen good


11e minuut.
Prass kopt de bal weg. Klungelig pakt Yıldırım de bal. Ciubotaru met een sublieme pass. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:1

13e minuut.
Prass kopt de bal weg. Yıldırım controleert de bal met de borst. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli draait met de bal, schiet en ... Doğaner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Çalışkaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Prass met de inworp. Schiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiller speelt de bal door. Bunjaku is nu in balbezit. Bunjaku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Aldea kopt de bal weg. Cellilli rent richting de bal. Cellilli passt de bal met de wreef. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap. Doğaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:2

21e minuut.
Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru geeft de bal voor. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli haalt uit met een fantastische trap. Doğaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:3

21e minuut.
Klungelig pakt Çakır de bal. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku passt de bal in één keer door. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bunjaku passt de bal in één keer door. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru met een sublieme pass. Cellilli rent richting de bal. Cellilli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:4

27e minuut.
Cellilli is nu in balbezit. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku passt de bal met de wreef. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli schiet op doel. De bal raakt de paal. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Płaza de bal. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Płaza geeft de bal voor. Bunjaku kopt de bal weg. Daar is Yıldırım, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli haalt uit met een fantastische trap. Doğaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Schiller is nu in balbezit. Schiller passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bunjaku de bal. Bunjaku draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku onderschept slim de pass. Bunjaku probeert naar een medespeler te passen. Cellilli rent richting de bal. Cellilli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Schiller is nu in balbezit. Schiller passt de bal in één keer door. Cellilli rent richting de bal. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap. Doğaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ciubotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:5

42e minuut.
Cellilli is nu in balbezit. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea passt de bal in één keer door. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku schiet op doel. Doğaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:6

44e minuut.
Płaza speelt de bal door. Aldea is nu in balbezit. Aldea passt de bal met de wreef. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardask 76%, F3n3rbahç3 24%.
ardask - F3n3rbahç3 0:7

48e minuut.
Çakır rent richting de bal. Schiller onderschept slim de pass. Schiller speelt de bal door. Bunjaku is nu in balbezit. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Płaza met een sublieme pass. Aldea rent richting de bal. Aldea speelt de bal door. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:8

52e minuut.
Daar is Bunjaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku is nu in balbezit. Bunjaku schiet op doel. Na een snelle pass probeert Çalışkaner de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:9

54e minuut.
Aldea rent richting de bal. Aldea passt de bal zonder na te denken. Ciubotaru geeft de bal voor. Bunjaku is nu in balbezit. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mergen rent richting de bal. Ciubotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotaru met een sublieme pass. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mergen geeft een lange en hoge pass. Çalışkaner heeft problemen om de bal te vangen. Aldea is nu in balbezit. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku draait met de bal, schiet en ... Doğaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli draait met de bal, schiet en ... Doğaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prass neemt de hoekschop. Özeren heeft problemen om de bal te vangen. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli draait met de bal, schiet en ... Doğaner bokst de bal weg. Aldea is nu in balbezit. Aldea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:10

60e minuut.
Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cellilli rent richting de bal. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Prass bereikt de bal nog maar net als eerste. Prass geeft een hoge lob. Ciubotaru heeft problemen om de bal te vangen. Bunjaku rent richting de bal. Bunjaku draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaza onderschept slim de pass. Płaza met een sublieme pass. Schiller rent richting de bal. Schiller geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:11

64e minuut.
Özeren is nu in balbezit. Aldea verovert de bal door een tackle van achteren. Aldea passt de bal zonder na te denken. Ciubotaru geeft een lange en hoge pass. Cellilli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yıldırım trapt de bal weg van het doel. Ciubotaru kopt de bal weg. Cellilli rent richting de bal. Cellilli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Özeren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunjaku rent richting de bal. Ciubotaru met een sublieme pass. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:12

72e minuut.
Fijołek passt de bal in één keer door. Daar is Ciubotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotaru met een sublieme pass. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mergen heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru geeft de bal voor. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Çalışkaner met een harde bal richting middenveld. Ciubotaru heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotaru kopt de bal weg. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli schiet op doel. Doğaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:13

79e minuut.
Schiller passt de bal zonder na te denken. Prass rent richting de bal. Prass geeft een hoge lob. Bunjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjaku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ardask - F3n3rbahç3 0:14

80e minuut.
Klungelig pakt Zaferalan de bal. Zaferalan probeert naar een medespeler te passen. Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli draait met de bal, schiet en ... Doğaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bunjaku is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aldea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prass bereikt de bal nog maar net als eerste. Prass haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ardask 78%, F3n3rbahç3 22%.
ardask - F3n3rbahç3 0:14