Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TakımSpor SK Natus Vincere
Normal Tactiek 352
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Kopečný met een sublieme pass. Bolluk is nu in balbezit. De Marco verovert de bal door een tackle van achteren. De Marco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:1

4e minuut.
Heus passt de bal met de wreef. Krunić is nu in balbezit. Krunić geeft een lange en hoge pass. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Krunić geeft een lange en hoge pass. De Marco kopt de bal weg. Różycki heeft problemen om de bal te vangen. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Kalkavan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:2

9e minuut.
Krunić geeft een hoge lob. De Marco heeft problemen om de bal te vangen. Różycki is nu in balbezit. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:3

14e minuut.
Uzat kopt de bal weg. Kopečný speelt de bal door. Krunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunić geeft de bal voor. De Marco springt en kopt de bal. Kalkavan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:4

17e minuut.
Krunić verovert de bal door een tackle van achteren. Krunić geeft een lange en hoge pass. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Kalkavan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:5

19e minuut.
Różycki is nu in balbezit. Różycki met een sublieme pass. De Marco is nu in balbezit. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:6

21e minuut.
Uzat bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco onderschept slim de pass. De Marco passt de bal in één keer door. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Kalkavan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Krunić kopt de bal weg. Kopečný speelt de bal door. Klungelig pakt De Marco de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ... Ardahanlı probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ardahanlı geeft een hoge lob. Vukaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Üzülmezer de bal. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Różycki is nu in balbezit. De Marco rent richting de bal. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki passt de bal in één keer door. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:7

33e minuut.
Aslantaş is nu in balbezit. Krunić verovert de bal door een tackle van achteren. Krunić passt de bal met de wreef. De Marco is nu in balbezit. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Luźny met een sublieme pass. Krunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunić probeert naar een medespeler te passen. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:8

36e minuut.
Daar is Üzülmezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopečný onderschept slim de pass. Kopečný met een sublieme pass. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kalkavan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Kalkavan speelt de bal door. Luźny kopt de bal weg. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kalkavan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Pajda met een sublieme pass. Zagdan speelt de bal door. Różycki met een sublieme pass. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Kalkavan trapt de bal weg. Kopečný kopt de bal weg. De Marco heeft problemen om de bal te vangen. De Marco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TakımSpor SK 84%, Natus Vincere 16%.
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:8

47e minuut.
Krunić kopt de bal weg. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Marco de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ... Kalkavan bokst de bal weg. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:9

52e minuut.
Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný passt de bal met de wreef. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:10

54e minuut.
Kopečný passt de bal in één keer door. Różycki is nu in balbezit. Różycki speelt de bal door. De Marco is nu in balbezit. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:11

56e minuut.
Doeltrap. Ardahanlı trapt de bal weg van het doel. Luźny kopt de bal weg. Różycki rent richting de bal. Różycki schiet op doel. Kalkavan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Zagdan met een sublieme pass. Kopečný probeert de bal met de borst te controleren. Kopečný passt de bal met de wreef. Różycki is nu in balbezit. Różycki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Różycki heeft problemen om de bal te vangen. Różycki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Krunić passt de bal met de wreef. Różycki is nu in balbezit. Różycki draait met de bal, schiet en ... Ardahanlı probeert de bal aan de voet te houden. Kalkavan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:12

69e minuut.
Vukaj met een sublieme pass. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Zagdan is nu in balbezit. Zagdan geeft een hoge lob. Kalkavan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Uçar rent richting de bal. Vukaj verovert de bal door een tackle van achteren. Vukaj met een sublieme pass. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Kalkavan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Luźny kopt de bal weg. Klungelig pakt Różycki de bal. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco schiet op doel. Kalkavan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:13

75e minuut.
Ölmezer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uçar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzat rent richting de bal. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zagdan geeft een lange en hoge pass. Daar is Ardahanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ... Kalkavan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt De Marco de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zagdan passt de bal in één keer door. Różycki rent richting de bal. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De Marco rent richting de bal. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný speelt de bal door. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:14

85e minuut.
Zagdan is nu in balbezit. Zagdan passt de bal met de wreef. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:15

86e minuut.
Inworp. Zagdan met de inworp. Vukaj probeert naar een medespeler te passen. De Marco is nu in balbezit. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kahramantürk speelt de bal door. Kopečný rent richting de bal. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kalkavan speelt de bal door. Luźny kopt de bal weg. Aslantaş heeft problemen om de bal te vangen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel. Kalkavan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TakımSpor SK 84%, Natus Vincere 16%.
TakımSpor SK - Natus Vincere 0:16