Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
çorumspor f.c Natus Vincere
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 51
slecht Schieten solide
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
İzmirli controleert de bal met de borst. Kopečný rent richting de bal. Kopečný geeft een hoge lob. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
İzmirli speelt de bal door. Levent bereikt de bal nog maar net als eerste. Levent passt de bal in één keer door. Burak is nu in balbezit. Burak draait met de bal, schiet en ... Yekpar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Zagdan probeert naar een medespeler te passen. Açık heeft problemen om de bal te vangen. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ... Büyükgöz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:1

8e minuut.
Zagdan met een snelle inworp. Kopečný rent richting de bal. Kopečný geeft de bal voor. Różycki maakt een snoekduik en kopt de bal. Büyükgöz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krunić met een snelle inworp. Teke probeert de bal met de borst te controleren. Różycki geeft een hoge lob. De Marco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Krunić met een sublieme pass. Różycki rent richting de bal. Różycki passt de bal in één keer door. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:2

19e minuut.
Kopečný rent richting de bal. Kopečný met een sublieme pass. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki schiet op doel. Büyükgöz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:3

24e minuut.
De Marco is nu in balbezit. De Marco geeft een lange en hoge pass. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:4

25e minuut.
Kopečný is nu in balbezit. Kopečný passt de bal in één keer door. De Marco rent richting de bal. Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:5

28e minuut.
Luźny is nu in balbezit. Luźny geeft de bal voor. De Marco krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Heus geeft de bal voor. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. Açık verovert de bal door een tackle van achteren. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:6

36e minuut.
Toğuz is nu in balbezit. Toğuz geeft een hoge lob. Heus kopt de bal weg. Ilionescu geeft een hoge lob. De Marco maakt een snoekduik en kopt de bal. Büyükgöz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Toğuz kopt de bal weg. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný passt de bal zonder na te denken. De Marco is nu in balbezit. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Krunić met de inworp. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný geeft een hoge lob. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:7

42e minuut.
De Marco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cundalı rent richting de bal. De Marco verovert de bal door een tackle van achteren. De Marco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Różycki de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:8

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Büyükgöz niet meer kan verder spelen. Balaban komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Toğuz speelt de bal door. Różycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çorumspor f.c 86%, Natus Vincere 14%.
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:8

56e minuut.
Açık geeft een hoge lob. Inworp. Zagdan met de inworp. Klungelig pakt De Marco de bal. De Marco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ilionescu passt de bal zonder na te denken. Zagdan is nu in balbezit. Zagdan met een sublieme pass. De Marco is nu in balbezit. De Marco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:9

59e minuut.
De Marco passt de bal met de wreef. Zagdan probeert naar een medespeler te passen. Różycki rent richting de bal. Różycki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Toğuz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Duacı rent richting de bal. De Marco verovert de bal door een tackle van achteren. De Marco passt de bal met de wreef. Zagdan rent richting de bal. Zagdan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zagdan probeert naar een medespeler te passen. De Marco rent richting de bal. Kopečný geeft een hoge lob. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:10

69e minuut.
De Marco haalt uit met een fantastische trap. Açık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilionescu kopt de bal weg. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ... Balaban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Toğuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:11

70e minuut.
Różycki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt İzmirli de bal. Kopečný speelt de bal door. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Açık onderschept slim de pass. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný geeft de bal voor. De Marco is nu in balbezit. De Marco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zagdan neemt de hoekschop. Różycki heeft problemen om de bal te vangen. Różycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Balaban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:12

76e minuut.
Kopečný speelt de bal door. Zagdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdan passt de bal in één keer door. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:13

79e minuut.
Toğuz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bakırdağ komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Zagdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdan passt de bal zonder na te denken. Kopečný speelt de bal door. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Balaban met een harde bal richting middenveld. Luźny heeft problemen om de bal te vangen. Luźny met een sublieme pass. Klungelig pakt Krunić de bal. Krunić geeft de bal voor. Balaban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Luźny met een sublieme pass. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki passt de bal in één keer door. De Marco rent richting de bal. De Marco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ilionescu probeert naar een medespeler te passen. Zagdan rent richting de bal. Zagdan passt de bal in één keer door. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:14

85e minuut.
Burak is nu in balbezit. Burak met een sublieme pass. Duacı rent richting de bal. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:15

88e minuut.
İzmirli passt de bal met de wreef. Zagdan is nu in balbezit. Zagdan speelt de bal door. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Luźny kopt de bal weg. Różycki met een sublieme pass. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel. Balaban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çorumspor f.c 82%, Natus Vincere 18%.
çorumspor f.c - Natus Vincere 0:15