Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ed & Met 1903 çorumspor f.c
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Cundalı probeert de bal met de borst te controleren. İskender onderschept slim de pass. İskender passt de bal in één keer door. Atabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kurttekin is nu in balbezit. Kurttekin geeft de bal voor. Duacı kopt de bal weg. Gür is nu in balbezit. Gür haalt uit met een fantastische trap. Büyükgöz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
İzmirli speelt de bal door. Balköy bereikt de bal nog maar net als eerste. Balköy passt de bal in één keer door. İskender bereikt de bal nog maar net als eerste. İskender geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Atabey de bal. İzmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. İzmirli speelt de bal door. Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Burak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
İskender met de inworp. Gür is nu in balbezit. Cundalı is nu in balbezit. Gür verovert de bal door een tackle van achteren. Gür draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ed & Met 1903 52%, çorumspor f.c 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ed & Met 1903 - çorumspor f.c 0:0

47e minuut.
Burak rent richting de bal. Kurttekin is nu in balbezit. Kurttekin geeft een lange en hoge pass. Atabey is nu in balbezit. Atabey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Büyükgöz met een harde bal richting middenveld. Kurttekin kopt de bal weg. Atabey rent richting de bal. Atabey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed & Met 1903 - çorumspor f.c 1:0

55e minuut.
Dinçtürk passt de bal in één keer door. Parlak rent richting de bal. Parlak speelt de bal door. Atabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ed & Met 1903 - çorumspor f.c 2:0

66e minuut.
Kurttekin geeft een hoge lob. Teke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abalı krijgt een gele kaart. Teke wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ed & Met 1903 32%, çorumspor f.c 68%.
Ed & Met 1903 - çorumspor f.c 2:0