Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TakımSpor SK Los Ganadores CF
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 23.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Afat is nu in balbezit. Afat passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Neşe de bal. Neşe draait met de bal, schiet en ... Kalkavan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Los Ganadores CF 0:1

19e minuut.
Ertepek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uçar rent richting de bal. Uçar passt de bal zonder na te denken. Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Canalan met een sublieme pass. Tanpınar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yiğiter. Yiğiter krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Neşe rent richting de bal. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe is nu in balbezit. Neşe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Los Ganadores CF 0:2

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kalkavan niet meer kan verder spelen. Pideci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TakımSpor SK 51%, Los Ganadores CF 49%.
TakımSpor SK - Los Ganadores CF 0:2

52e minuut.
Canalan geeft een lange en hoge pass. Ardahanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzülmezer is nu in balbezit. Afat rent richting de bal. Afat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Los Ganadores CF 0:3

58e minuut.
Ardahanlı kopt de bal weg. Pideci met een sublieme pass. Uçar kopt de bal weg. Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kibar onderschept slim de pass. Kibar geeft een hoge lob. Aslantaş probeert de bal aan de voet te houden. Afat is nu in balbezit. Afat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Karaer is nu in balbezit. Ataoğlu onderschept slim de pass. Ataoğlu speelt de bal door. Yiğiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğiter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Aylanç controleert de bal met de borst. Ataoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ataoğlu speelt de bal door. Daar is Ölmezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ölmezer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Los Ganadores CF 1:3

79e minuut.
Üzülmezer kopt de bal weg. Lokmanoğlu controleert de bal met de borst. Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - Los Ganadores CF 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TakımSpor SK 51%, Los Ganadores CF 49%.
TakımSpor SK - Los Ganadores CF 2:3