Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUNKHEIM RealBursa
Normal Tactiek ahmet
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 12.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Tepebağlı rent richting de bal. Alyanak verovert de bal door een tackle van achteren. Alyanak schiet op doel. Berken probeert de bal aan de voet te houden. Apansız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - RealBursa 1:0

18e minuut.
Yardım bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardım passt de bal zonder na te denken. Tepebağlı probeert de bal aan de voet te houden. Alyanak is nu in balbezit. Alyanak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ayaydın is nu in balbezit. Ayaydın passt de bal zonder na te denken. Alyanak rent richting de bal. Alyanak schiet op doel. Apansız maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - RealBursa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNKHEIM 29%, RealBursa 71%.
DUNKHEIM - RealBursa 2:0

86e minuut.
Papatya verovert de bal door een tackle van achteren. Papatya probeert naar een medespeler te passen. Kilim rent richting de bal. Baykam verovert de bal door een tackle van achteren. Baykam geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Alkışlar geeft de bal voor. Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Papatya schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Papatya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNKHEIM 39%, RealBursa 61%.
DUNKHEIM - RealBursa 2:0