Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mollaspor Σπάρτακος
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Inworp. Andırman met de inworp. Vocke rent richting de bal. Başkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkafa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Valadez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diğmat. Valadez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kononowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kısakürek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökler bokst de bal weg.

12e minuut.
Prutton kopt de bal weg. Başkafa is nu in balbezit. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkafa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Petricioli rent richting de bal. Petricioli geeft een hoge lob. Inworp. Dalan met de inworp. Başkafa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Valadez heeft problemen om de bal te vangen. Diğmat is nu in balbezit. Valadez onderschept slim de pass. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mollaspor 41%, Σπάρτακος 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mollaspor - Σπάρτακος 0:0

59e minuut.
Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Biler rent richting de bal. Biler met een sublieme pass. Özalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Özalp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Σπάρτακος 1:0

81e minuut.
Biler geeft een lange en hoge pass. Rupena probeert naar een medespeler te passen. Valadez is nu in balbezit. Valadez geeft een lange en hoge pass. Tunuslu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trenchev rent richting de bal. Trenchev schiet op doel. Gökler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mollaspor - Σπάρτακος 1:1

85e minuut.
Kononowicz geeft de bal voor. Rupena geeft een lange en hoge pass. Andırman probeert de bal aan de voet te houden. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mollaspor 54%, Σπάρτακος 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mollaspor - Σπάρτακος 1:1