Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Natus Vincere Los Ganadores CF
352 Tactiek 433
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 23.8
very good Schieten weak
very good Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki verovert de bal door een tackle van achteren. Różycki passt de bal met de wreef. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ertepek rent richting de bal. Zagdan verovert de bal door een tackle van achteren. Zagdan geeft een lange en hoge pass. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye bokst de bal weg. Paal! De Marco rent richting de bal. Paal! De Marco draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Los Ganadores CF 1:0

9e minuut.
Neşe probeert naar een medespeler te passen. De Marco is nu in balbezit. Canalan verovert de bal door een tackle van achteren. Kopečný onderschept slim de pass. Kopečný draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
De Marco met een sublieme pass. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki passt de bal zonder na te denken. De Marco is nu in balbezit. De Marco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Karaer de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zagdan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Süleymaniye met een harde bal richting middenveld. Kopečný kopt de bal weg. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco schiet op doel. Süleymaniye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Krunić verovert de bal door een tackle van achteren. Krunić speelt de bal door. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Los Ganadores CF 2:0

19e minuut.
Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopečný rent richting de bal. Kopečný passt de bal zonder na te denken. Różycki is nu in balbezit. Różycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Luźny probeert naar een medespeler te passen. De Marco rent richting de bal. De Marco passt de bal met de wreef. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Los Ganadores CF 3:0

25e minuut.
Heus passt de bal in één keer door. Różycki rent richting de bal. Różycki passt de bal zonder na te denken. De Marco is nu in balbezit. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De Marco passt de bal zonder na te denken. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Różycki heeft problemen om de bal te vangen. Różycki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Yekpar met een sublieme pass. De Marco is nu in balbezit. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Marco is nu in balbezit. De Marco geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki geeft een lange en hoge pass. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Los Ganadores CF 4:0

33e minuut.
Neşe met een sublieme pass. Afat heeft problemen om de bal te vangen. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Los Ganadores CF 5:0

35e minuut.
Kibar verovert de bal door een tackle van achteren. Kibar geeft de bal voor. Afat heeft problemen om de bal te vangen. Neşe rent richting de bal. Neşe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Różycki speelt de bal door. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Karaer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krunić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Różycki kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Los Ganadores CF 6:0

43e minuut.
De Marco passt de bal zonder na te denken. Kopečný met een sublieme pass. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Los Ganadores CF 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natus Vincere 24%, Los Ganadores CF 76%.
Natus Vincere - Los Ganadores CF 7:0

48e minuut.
Tanpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny verovert de bal door een tackle van achteren. Luźny geeft een hoge lob. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Los Ganadores CF 8:0

48e minuut.
Kibar passt de bal zonder na te denken. Kopečný speelt de bal door. De Marco heeft problemen om de bal te vangen. De Marco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Los Ganadores CF 9:0

51e minuut.
De Marco probeert naar een medespeler te passen. Różycki rent richting de bal. Różycki passt de bal zonder na te denken. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Süleymaniye trapt de bal weg. Daar is Kopečný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopečný met een sublieme pass. Różycki is nu in balbezit. Różycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Luźny met een sublieme pass. Różycki rent richting de bal. Różycki geeft een hoge lob. De Marco rent richting de bal. De Marco geeft een hoge lob. Süleymaniye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Marco rent richting de bal. De Marco geeft een hoge lob. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Kopečný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zagdan verovert de bal door een tackle van achteren. Zagdan passt de bal in één keer door. Luźny geeft een hoge lob. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Canalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tanpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny onderschept slim de pass. Luźny met een sublieme pass. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Vukaj passt de bal met de wreef. Ertepek rent richting de bal. Zagdan onderschept slim de pass. Zagdan passt de bal zonder na te denken. De Marco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kopečný kopt de bal weg. Luźny rent richting de bal. Luźny met een sublieme pass. Klungelig pakt De Marco de bal. De Marco schiet op doel. Paal! Süleymaniye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Heus onderschept slim de pass. Heus passt de bal met de wreef. Krunić geeft een hoge lob. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Krunić geeft de bal voor. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco passt de bal in één keer door. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Różycki passt de bal zonder na te denken. Krunić heeft problemen om de bal te vangen. Krunić probeert naar een medespeler te passen. De Marco rent richting de bal. De Marco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukaj probeert naar een medespeler te passen. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Los Ganadores CF 10:0

82e minuut.
Luźny met een sublieme pass. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Los Ganadores CF 11:0

90e minuut.
Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny passt de bal zonder na te denken. Różycki rent richting de bal. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natus Vincere 12%, Los Ganadores CF 88%.
Natus Vincere - Los Ganadores CF 11:0