Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Ganadores CF Natus Vincere
433 Tactiek 352
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.3 gemiddelde waardering 49.4
zwak Schieten solide
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Kibar kopt de bal weg. Vukaj rent richting de bal. Vukaj met een sublieme pass. Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:1

6e minuut.
Zagdan met de inworp. De Marco is nu in balbezit. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Różycki probeert de bal aan de voet te houden. De Marco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:2

7e minuut.
Różycki onderschept slim de pass. Różycki met een sublieme pass. Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:3

8e minuut.
Neşe is nu in balbezit. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný passt de bal in één keer door. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Canalan is nu in balbezit. Kopečný onderschept slim de pass. Kopečný met een sublieme pass. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Luźny met een sublieme pass. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki probeert naar een medespeler te passen. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Aylanç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco is nu in balbezit. De Marco passt de bal met de wreef. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:4

16e minuut.
Krunić rent richting de bal. Krunić probeert naar een medespeler te passen. Różycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De Marco heeft problemen om de bal te vangen. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. De Marco heeft problemen om de bal te vangen. De Marco draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kopečný heeft problemen om de bal te vangen. Kopečný passt de bal in één keer door. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:5

23e minuut.
Kibar is nu in balbezit. Kibar passt de bal zonder na te denken. Kopečný speelt de bal door. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Tanpınar de bal. Krunić verovert de bal door een tackle van achteren. Krunić speelt de bal door. De Marco is nu in balbezit. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Aylanç rent richting de bal. Aylanç geeft de bal voor. Krunić kopt de bal weg. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De Marco is nu in balbezit. De Marco passt de bal zonder na te denken. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Süleymaniye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
De Marco rent richting de bal. De Marco probeert naar een medespeler te passen. Kopečný rent richting de bal. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Heus geeft een lange en hoge pass. Kopečný kopt de bal weg. Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Karaer probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Zagdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdan probeert naar een medespeler te passen. Kopečný speelt de bal door. Różycki is nu in balbezit. Różycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:6

39e minuut.
Kopečný probeert naar een medespeler te passen. De Marco rent richting de bal. De Marco passt de bal zonder na te denken. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Süleymaniye trapt de bal weg. Luźny kopt de bal weg. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De Marco geeft de bal voor. Różycki is nu in balbezit. Różycki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kopečný de bal. Kopečný schiet op doel. Paal! De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ganadores CF 88%, Natus Vincere 12%.
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:6

47e minuut.
Vukaj met een sublieme pass. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco passt de bal zonder na te denken. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karaer heeft problemen om de bal te vangen. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Canalan passt de bal zonder na te denken. Zagdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdan passt de bal met de wreef. De Marco heeft problemen om de bal te vangen. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:7

52e minuut.
Canalan kan de bal niet met de borst controleren. Vukaj rent richting de bal. Vukaj geeft een lange en hoge pass. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:8

54e minuut.
De Marco passt de bal in één keer door. Różycki is nu in balbezit. Kibar rent richting de bal. Różycki verovert de bal door een tackle van achteren. Różycki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kibar is nu in balbezit. Luźny onderschept slim de pass. Luźny passt de bal in één keer door. Różycki rent richting de bal. Różycki schiet op doel. Süleymaniye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Luźny is nu in balbezit. Luźny geeft een lange en hoge pass. Canalan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zagdan verovert de bal door een tackle van achteren. Zagdan passt de bal in één keer door. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki onderschept slim de pass. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:9

60e minuut.
De Marco speelt de bal door. Różycki rent richting de bal. Kopečný rent richting de bal. Różycki is nu in balbezit. Różycki schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Aylanç geeft een lange en hoge pass. Afat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudawski verovert de bal door een tackle van achteren. Rudawski met een sublieme pass. Luźny geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:10

64e minuut.
De Marco is nu in balbezit. De Marco geeft de bal voor. Różycki is nu in balbezit. Różycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:11

66e minuut.
De Marco is nu in balbezit. De Marco passt de bal met de wreef. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:12

69e minuut.
Klungelig pakt Różycki de bal. De Marco is nu in balbezit. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Różycki rent richting de bal. Różycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:13

70e minuut.
Neşe met een sublieme pass. Afat is nu in balbezit. De Marco onderschept slim de pass. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zagdan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Karaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Krunić met een sublieme pass. Luźny heeft problemen om de bal te vangen. Luźny met een sublieme pass. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Vukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukaj passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Marco de bal. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:14

82e minuut.
Doeltrap. Süleymaniye trapt de bal weg. Vukaj kopt de bal weg. Różycki heeft problemen om de bal te vangen. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny passt de bal met de wreef. Różycki rent richting de bal. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rudawski speelt de bal door. Krunić is nu in balbezit. Krunić speelt de bal door. Różycki is nu in balbezit. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Karaer is nu in balbezit. Karaer geeft de bal voor. Heus kopt de bal weg. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Różycki geeft een lange en hoge pass. Karaer probeert de bal met de borst te controleren. De Marco is nu in balbezit. De Marco draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:15

90e minuut.
Kopečný probeert de bal met de borst te controleren. Kopečný passt de bal met de wreef. Różycki rent richting de bal. Różycki schiet op doel. Lokmanoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Süleymaniye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krunić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Marco rent richting de bal. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ganadores CF 85%, Natus Vincere 15%.
Los Ganadores CF - Natus Vincere 0:15