Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUNKHEIM Natus Vincere
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Kopečný passt de bal met de wreef. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. Papatya bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco onderschept slim de pass. De Marco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Erel met een harde bal richting middenveld. Kopečný kopt de bal weg. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Heus is nu in balbezit. Heus geeft de bal voor. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ... Erel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:1

6e minuut.
Inworp. Krunić met een snelle inworp. Kopečný geeft een lange en hoge pass. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:2

8e minuut.
Kopečný rent richting de bal. Kopečný met een sublieme pass. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:3

14e minuut.
De Marco passt de bal met de wreef. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný passt de bal in één keer door. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:4

16e minuut.
Zagdan passt de bal zonder na te denken. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:5

17e minuut.
Alkışlar geeft een lange en hoge pass. Vukaj kopt de bal weg. Kopečný speelt de bal door. Klungelig pakt De Marco de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ... Erel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:6

20e minuut.
Zagdan rent richting de bal. Zagdan geeft de bal voor. Bölemen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zagdan speelt de bal door. Rudawski is nu in balbezit. Rudawski speelt de bal door. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Erel met een harde bal richting middenveld. Luźny kopt de bal weg. Akyüz rent richting de bal. Różycki onderschept slim de pass. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:7

39e minuut.
Klungelig pakt Luźny de bal. Luźny geeft de bal voor. Klungelig pakt Altınsoy de bal. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel. Erel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Klungelig pakt Papatya de bal. De Marco rent richting de bal. Różycki is nu in balbezit. Różycki schiet op doel. Paal!

45e minuut.
De Marco heeft problemen om de bal te vangen. De Marco passt de bal in één keer door. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel. Altınsoy probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNKHEIM 78%, Natus Vincere 22%.
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:7

46e minuut.
Różycki heeft problemen om de bal te vangen. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný passt de bal zonder na te denken. Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:8

46e minuut.
Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki verovert de bal door een tackle van achteren. Różycki passt de bal in één keer door. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Erel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Różycki passt de bal met de wreef. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný draait met de bal, schiet en ... Erel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:9

50e minuut.
De Marco probeert de bal aan de voet te houden. De Marco passt de bal zonder na te denken. Alkışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkışlar geeft de bal voor. Zagdan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Różycki is nu in balbezit. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:10

52e minuut.
Ayaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Kopečný verovert de bal door een tackle van achteren. Kopečný met een sublieme pass. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yardım met een snelle inworp. Różycki probeert naar een medespeler te passen. De Marco is nu in balbezit. De Marco draait met de bal, schiet en ... Erel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Altınsoy heeft problemen om de bal te vangen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Erel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Vukaj met een sublieme pass. Różycki rent richting de bal. Różycki passt de bal zonder na te denken. De Marco is nu in balbezit. De Marco draait met de bal, schiet en ... Erel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Różycki rent richting de bal. Różycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:11

57e minuut.
Daar is Ardemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papatya is nu in balbezit. De Marco verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki schiet op doel. Erel bokst de bal weg.

64e minuut.
Kopečný rent richting de bal. Kopečný speelt de bal door. Klungelig pakt De Marco de bal. Kopečný rent richting de bal. Kopečný schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bölemen rent richting de bal. Zagdan onderschept slim de pass. Zagdan geeft een lange en hoge pass. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:12

68e minuut.
Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Zagdan is nu in balbezit. Zagdan met een sublieme pass. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Krunić rent richting de bal. Krunić probeert naar een medespeler te passen. Bölemen is nu in balbezit. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Krunić is nu in balbezit. Krunić passt de bal zonder na te denken. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:13

78e minuut.
Daar is Vukaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukaj geeft een lange en hoge pass. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De Marco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco is nu in balbezit. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel. Erel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Marco heeft problemen om de bal te vangen. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:14

84e minuut.
Zagdan rent richting de bal. Zagdan geeft de bal voor. Różycki kopt de bal weg. Klungelig pakt De Marco de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:15

86e minuut.
Kopečný passt de bal zonder na te denken. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel. Erel bokst de bal weg. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ... Erel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Różycki rent richting de bal. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Marco de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:16

89e minuut.
Luźny is nu in balbezit. Luźny speelt de bal door. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel. Erel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNKHEIM 89%, Natus Vincere 11%.
DUNKHEIM - Natus Vincere 0:17