Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Natus Vincere DUNKHEIM
352 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
11% Spel op eigen helft 89%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Vukaj onderschept slim de pass. Vukaj speelt de bal door. Zagdan speelt de bal door. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kopečný speelt de bal door. Krunić is nu in balbezit. Krunić geeft een hoge lob. De Marco controleert de bal met de borst. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kopečný is nu in balbezit. Kopečný passt de bal zonder na te denken. Zagdan is nu in balbezit. Zagdan geeft een lange en hoge pass. Różycki krijgt zijn hoofd ertegen. Erel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erel probeert naar een medespeler te passen. Luźny kopt de bal weg. Różycki heeft problemen om de bal te vangen. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 1:0

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Kopečný de bal onder controle te krijgen. Zagdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdan passt de bal met de wreef. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Erel trapt de bal weg. Kopečný kopt de bal weg. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 2:0

17e minuut.
Luźny rent richting de bal. Luźny probeert naar een medespeler te passen. Zagdan speelt de bal door. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel. Erel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Erel trapt de bal weg. Kopečný kopt de bal weg. Różycki heeft problemen om de bal te vangen. Różycki geeft een lange en hoge pass. De Marco springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Krunić speelt de bal door. Różycki is nu in balbezit. Różycki passt de bal zonder na te denken. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Luźny is nu in balbezit. Luźny passt de bal zonder na te denken. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Różycki is nu in balbezit. Różycki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Vukaj de bal onder controle te krijgen. Ardemir rent richting de bal. Ardemir passt de bal in één keer door. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 3:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagdan met de inworp. Kopečný probeert de bal met de borst te controleren. Kopečný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 4:0

32e minuut.
Kopečný is nu in balbezit. Kopečný passt de bal in één keer door. Różycki is nu in balbezit. Różycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 5:0

34e minuut.
Krunić kopt de bal weg. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný passt de bal zonder na te denken. De Marco rent richting de bal. De Marco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Akyüz geeft de bal voor. Vukaj kopt de bal weg. Ayaydın is nu in balbezit. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ... Erel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Marco rent richting de bal. De Marco schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 6:0

39e minuut.
Różycki kopt de bal weg. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný is nu in balbezit. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 7:0

41e minuut.
Kopečný speelt de bal door. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 8:0

43e minuut.
Rudawski geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Marco de bal. De Marco speelt de bal door. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natus Vincere 15%, DUNKHEIM 85%.
Natus Vincere - DUNKHEIM 8:0

46e minuut.
Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak probeert naar een medespeler te passen. Akyüz speelt de bal door. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Vukaj is nu in balbezit. Vukaj passt de bal in één keer door. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Erel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Erel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 9:0

51e minuut.
Kopečný rent richting de bal. Kopečný passt de bal zonder na te denken. Zagdan rent richting de bal. Zagdan geeft een lange en hoge pass. Różycki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco passt de bal in één keer door. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Erel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 10:0

57e minuut.
De Marco onderschept slim de pass. De Marco geeft de bal voor. Różycki is nu in balbezit. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 11:0

58e minuut.
Baykam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdan onderschept slim de pass. Zagdan passt de bal met de wreef. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel. Erel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 12:0

62e minuut.
Kopečný geeft de bal voor. Alkışlar verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krunić zal de hoekschop nemen. Różycki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 13:0

67e minuut.
Alkışlar verovert de bal door een tackle van achteren. Altınsoy is nu in balbezit. Altınsoy geeft een lange en hoge pass. Daar is Zagdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagdan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bölemen is nu in balbezit. Zagdan verovert de bal door een tackle van achteren. Zagdan speelt de bal door. Klungelig pakt De Marco de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 14:0

75e minuut.
Różycki onderschept slim de pass. Kopečný met een sublieme pass. Klungelig pakt De Marco de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ... Erel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 15:0

79e minuut.
Luźny speelt de bal door. Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Yardım is nu in balbezit. Krunić verovert de bal door een tackle van achteren. Krunić speelt de bal door. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 16:0

86e minuut.
Kopečný passt de bal met de wreef. Zagdan is nu in balbezit. Zagdan met een sublieme pass. De Marco is nu in balbezit. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Różycki rent richting de bal. Różycki passt de bal met de wreef. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel. Erel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - DUNKHEIM 17:0

89e minuut.
Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný passt de bal met de wreef. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel. Erel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natus Vincere 6%, DUNKHEIM 94%.
Natus Vincere - DUNKHEIM 17:0