Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mollaspor TakımSpor SK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Üzülmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hürel onderschept slim de pass. Hürel speelt de bal door. Özalp rent richting de bal. Özalp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dalan is nu in balbezit. Dalan geeft een lange en hoge pass. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Özalp rent richting de bal. Özalp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Biler heeft problemen om de bal te vangen. Özaltay is nu in balbezit. Ölmezer rent richting de bal. Özaltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Üzülmezer onderschept slim de pass. Tunuslu rent richting de bal. Tunuslu passt de bal in één keer door. Daar is Özalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özalp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mollaspor 40%, TakımSpor SK 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mollaspor - TakımSpor SK 0:0

58e minuut.
Biler bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltay onderschept slim de pass. Özaltay passt de bal zonder na te denken. Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Özalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzat onderschept slim de pass. Uzat passt de bal met de wreef. Ölmezer is nu in balbezit. Ölmezer schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mollaspor 48%, TakımSpor SK 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mollaspor - TakımSpor SK 0:0