Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
çorumspor f.c RealBursa
Normal Tactiek ahmet
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 11
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Kalkıt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eder is nu in balbezit. Eder haalt uit met een fantastische trap. Toğuz speelt de bal door. Büyükgöz controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - RealBursa 0:1

15e minuut.
Açık met een sublieme pass. Gökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Burak begaat een overtreding. Burak krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Burak rent richting de bal. Berken onderschept slim de pass. Berken met een sublieme pass. Levent is nu in balbezit. Levent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
çorumspor f.c - RealBursa 1:1

30e minuut.
Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu probeert naar een medespeler te passen. Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Levent bereikt de bal nog maar net als eerste. Levent draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çorumspor f.c 35%, RealBursa 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
çorumspor f.c - RealBursa 1:1

52e minuut.
Sermetoğlu geeft de bal voor. Teke kan de bal niet met de borst controleren. Teke passt de bal zonder na te denken. Levent rent richting de bal. Levent draait met de bal, schiet en ... Hiçyılmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Tepebağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Levent is nu in balbezit. Burak is nu in balbezit. Levent rent richting de bal. Levent schiet op doel. Hiçyılmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - RealBursa 2:1

70e minuut.
Gökçe probeert de bal aan de voet te houden. Levent rent richting de bal. Burak rent richting de bal. Levent bereikt de bal nog maar net als eerste. Levent draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tepebağlı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yalkız met de inworp. Levent rent richting de bal. Levent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kıratlı geeft een hoge lob. Yalkız bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sermetoğlu. Sermetoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çorumspor f.c 26%, RealBursa 74%.
çorumspor f.c - RealBursa 2:1