Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Ganadores CF Σπάρτακος
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kononowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trenchev de bal. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Σπάρτακος 0:1

6e minuut.
Daar is Neşe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichnowski rent richting de bal. Neşe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neşe krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Öndertürk verovert de bal door een tackle van achteren. Tanpınar rent richting de bal. Tanpınar passt de bal zonder na te denken. Neşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe haalt uit met een fantastische trap. Yakıcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Vocke speelt de bal door. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev passt de bal met de wreef. Valadez rent richting de bal. Valadez schiet op doel. Süleymaniye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Daar is Canalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valadez rent richting de bal. Valadez passt de bal in één keer door. Trenchev heeft problemen om de bal te vangen. Trenchev haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Doğramacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Vocke verovert de bal door een tackle van achteren. Vocke met een sublieme pass. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev schiet op doel. Süleymaniye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Neşe passt de bal zonder na te denken. Vocke heeft problemen om de bal te vangen. Neşe is nu in balbezit. Neşe schiet op doel. Lichnowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Ganadores CF - Σπάρτακος 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ganadores CF 47%, Σπάρτακος 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Ganadores CF - Σπάρτακος 1:1

46e minuut.
Doğramacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe rent richting de bal. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe verovert de bal door een tackle van achteren. Neşe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Σπάρτακος 2:1

49e minuut.
Vocke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vocke probeert naar een medespeler te passen. Rupena met een sublieme pass. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev schiet op doel. Süleymaniye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Valadez rent richting de bal. Canalan verovert de bal door een tackle van achteren. Canalan probeert naar een medespeler te passen. Neşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yakıcı met een harde bal richting middenveld. Canalan speelt de bal door. Kononowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Doğramacı de bal. Vocke rent richting de bal. Vocke passt de bal in één keer door. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Süleymaniye probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ganadores CF 56%, Σπάρτακος 44%.
Los Ganadores CF - Σπάρτακος 2:1