Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TakımSpor SK DUNKHEIM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Papatya probeert naar een medespeler te passen. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz geeft een hoge lob. Alyanak is nu in balbezit. Alyanak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Uzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardemir verovert de bal door een tackle van achteren. Ardemir passt de bal in één keer door. Alyanak is nu in balbezit. Alyanak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Papatya rent richting de bal. Papatya geeft een hoge lob. Alyanak rent richting de bal. Alyanak draait met de bal, schiet en ... Kalkavan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

36e minuut.
Erel trapt de bal weg van het doel. Ayaydın kopt de bal weg. Bölemen heeft problemen om de bal te vangen. Ölmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmezer schiet op doel. Erel bokst de bal weg.

43e minuut.
Uzat verovert de bal door een tackle van achteren. Uzat geeft de bal voor. Alkışlar kopt de bal weg. Uzat heeft problemen om de bal te vangen. Papatya geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TakımSpor SK 60%, DUNKHEIM 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TakımSpor SK - DUNKHEIM 0:0

61e minuut.
Ardahanlı trapt de bal weg van het doel. Papatya kopt de bal weg. Daar is Uzat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alyanak is nu in balbezit. Alyanak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TakımSpor SK - DUNKHEIM 0:1

79e minuut.
Kahramantürk is nu in balbezit. Alyanak is nu in balbezit. Uzat rent richting de bal. Alyanak verovert de bal door een tackle van achteren. Alyanak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TakımSpor SK 62%, DUNKHEIM 38%.
TakımSpor SK - DUNKHEIM 0:1