Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Natus Vincere Mollaspor
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
11% Spel op eigen helft 89%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 18.2
very good Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Kısakürek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zagdan met de inworp. Kopečný rent richting de bal. Kopečný geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Kopečný passt de bal zonder na te denken. Krunić is nu in balbezit. Krunić geeft een hoge lob. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Mollaspor 1:0

11e minuut.
Paydaş rent richting de bal. Paydaş passt de bal in één keer door. Kopečný met een sublieme pass. De Marco is nu in balbezit. De Marco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Mollaspor 2:0

13e minuut.
Różycki passt de bal zonder na te denken. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Zagdan geeft een lange en hoge pass. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel. Gökler bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krunić neemt de hoekschop. Różycki heeft problemen om de bal te vangen. Różycki draait met de bal, schiet en ... Gökler probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Krunić speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Różycki de bal onder controle te krijgen. De Marco is nu in balbezit. De Marco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Mollaspor 3:0

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krunić zal de hoekschop nemen. Różycki kopt de bal weg. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Mollaspor 4:0

25e minuut.
Kopečný speelt de bal door. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ... Diğmat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krunić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Krunić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopečný geeft een hoge lob. Różycki kopt de bal weg. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De Marco is nu in balbezit. Diğmat met een sublieme pass. Inworp. Krunić met een snelle inworp. Kopečný geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kopečný is nu in balbezit. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný geeft een hoge lob. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Gökler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Luźny met een sublieme pass. Krunić controleert de bal met de borst. Krunić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Paydaş de bal onder controle te krijgen. Różycki kopt de bal weg. Gökler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kopečný rent richting de bal. Kopečný passt de bal in één keer door. Diğmat verovert de bal door een tackle van achteren. Różycki is nu in balbezit. Różycki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Luźny passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kopečný de bal. Kopečný speelt de bal door. Różycki is nu in balbezit. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vukaj probeert naar een medespeler te passen. Zagdan is nu in balbezit. Zagdan passt de bal in één keer door. Różycki rent richting de bal. Różycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natus Vincere 17%, Mollaspor 83%.
Natus Vincere - Mollaspor 4:0

46e minuut.
Hürel probeert naar een medespeler te passen. Özalp heeft problemen om de bal te vangen. Różycki onderschept slim de pass. Różycki draait met de bal, schiet en ... Kısakürek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Marco is nu in balbezit. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Mollaspor 5:0

48e minuut.
Vukaj speelt de bal door. Kopečný met een sublieme pass. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel. Gökler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Krunić de bal. Krunić geeft de bal voor. De Marco kopt de bal weg. Kopečný heeft problemen om de bal te vangen. Kopečný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Diğmat probeert de bal aan de voet te houden. Krunić is nu in balbezit. Krunić geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
De Marco maakt een snoekduik en kopt de bal. Andırman heeft problemen om de bal te vangen. De Marco is nu in balbezit. De Marco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Mollaspor 6:0

55e minuut.
Özalp rent richting de bal. Różycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopečný rent richting de bal. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Paydaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki verovert de bal door een tackle van achteren. Różycki speelt de bal door. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Paydaş geeft een hoge lob. Vukaj kopt de bal weg. Daar is Diğmat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Mollaspor 7:0

62e minuut.
Vukaj rent richting de bal. Vukaj speelt de bal door. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ... Gökler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kopečný passt de bal zonder na te denken. De Marco heeft problemen om de bal te vangen. De Marco passt de bal met de wreef. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ... Gökler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Mollaspor 8:0

63e minuut.
Özalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Özalp speelt de bal door. Tunuslu rent richting de bal. Różycki verovert de bal door een tackle van achteren. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Krunić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Różycki is nu in balbezit. Diğmat rent richting de bal. Różycki onderschept slim de pass. Różycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný geeft een hoge lob. Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Mollaspor 9:0

68e minuut.
Luźny kopt de bal weg. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný passt de bal zonder na te denken. De Marco heeft problemen om de bal te vangen. De Marco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gökler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Różycki heeft problemen om de bal te vangen. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Mollaspor 10:0

71e minuut.
Klungelig pakt Özalp de bal. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný passt de bal in één keer door. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kopečný passt de bal in één keer door. De Marco rent richting de bal. De Marco passt de bal in één keer door. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel. Gökler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - Mollaspor 11:0

79e minuut.
Klungelig pakt Kopečný de bal. Kopečný passt de bal zonder na te denken. Kısakürek heeft problemen om de bal te vangen. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco schiet op doel. De bal raakt de paal. Różycki rent richting de bal. Różycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tunuslu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Luźny met de inworp. Krunić is nu in balbezit. Krunić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Marco rent richting de bal. De Marco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Luźny is nu in balbezit. Luźny passt de bal in één keer door. Diğmat heeft problemen om de bal te vangen. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natus Vincere 5%, Mollaspor 95%.
Natus Vincere - Mollaspor 11:0