Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mollaspor Natus Vincere
Normal Tactiek 352
34% Balbezit 66%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 50.2
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Zagdan probeert naar een medespeler te passen. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco probeert naar een medespeler te passen. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De Marco is nu in balbezit. De Marco met een sublieme pass. Kopečný rent richting de bal. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:1

7e minuut.
Andırman geeft de bal voor. Kopečný speelt de bal door. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Gökler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:2

12e minuut.
Zagdan met een sublieme pass. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco passt de bal in één keer door. Różycki is nu in balbezit. Różycki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:3

14e minuut.
Tunuslu passt de bal zonder na te denken. Paydaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunić verovert de bal door een tackle van achteren. Krunić geeft een lange en hoge pass. De Marco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:4

19e minuut.
Zagdan verovert de bal door een tackle van achteren. Zagdan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ... Gökler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De Marco onderschept slim de pass. De Marco probeert naar een medespeler te passen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ... Gökler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:5

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagdan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kopečný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopečný geeft een hoge lob. Różycki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Paydaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krunić is nu in balbezit. Krunić geeft de bal voor. Diğmat probeert de bal aan de voet te houden. De Marco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De Marco passt de bal zonder na te denken. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Diğmat is nu in balbezit. De Marco verovert de bal door een tackle van achteren. De Marco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Krunić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki geeft een hoge lob. De Marco is nu in balbezit. De Marco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny passt de bal in één keer door. Krunić rent richting de bal. Krunić geeft een hoge lob. De Marco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:6

45e minuut.
Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ... Gökler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mollaspor 89%, Natus Vincere 11%.
Mollaspor - Natus Vincere 0:7

48e minuut.
Luźny geeft een hoge lob. Diğmat kan de bal niet met de borst controleren. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel. Gökler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Różycki de bal. Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Diğmat de bal. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný passt de bal in één keer door. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:8

53e minuut.
De Marco is nu in balbezit. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný geeft een lange en hoge pass. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:9

55e minuut.
Krunić passt de bal zonder na te denken. Różycki rent richting de bal. Diğmat rent richting de bal. Różycki onderschept slim de pass. Różycki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gökler trapt de bal weg van het doel. Kopečný kopt de bal weg. Daar is Diğmat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Krunić rent richting de bal. Krunić geeft een lange en hoge pass. De Marco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zagdan de bal onder controle te krijgen. Zagdan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:10

59e minuut.
Krunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunić geeft een lange en hoge pass. Zagdan kopt de bal weg. De Marco is nu in balbezit. De Marco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Biler de bal. De Marco rent richting de bal. Kopečný speelt de bal door. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De Marco is nu in balbezit. Kopečný rent richting de bal. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:11

65e minuut.
De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andırman. De Marco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vukaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Różycki is nu in balbezit. Różycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kopečný passt de bal zonder na te denken. De Marco is nu in balbezit. De Marco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny passt de bal met de wreef. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:12

74e minuut.
Başkafa met een sublieme pass. Klungelig pakt Özalp de bal. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Luźny kopt de bal weg. Klungelig pakt Różycki de bal. Paydaş rent richting de bal. Różycki onderschept slim de pass. Różycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

83e minuut.
Luźny passt de bal zonder na te denken. Zagdan is nu in balbezit. Zagdan geeft de bal voor. Różycki krijgt zijn hoofd ertegen. Gökler probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zagdan rent richting de bal. Zagdan geeft een hoge lob. Kısakürek heeft problemen om de bal te vangen. Różycki rent richting de bal. Różycki schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Krunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunić speelt de bal door. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ... Gökler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:13

90e minuut.
Gökler speelt de bal door. Zagdan controleert de bal met de borst. Zagdan passt de bal met de wreef. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Natus Vincere 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mollaspor 91%, Natus Vincere 9%.
Mollaspor - Natus Vincere 0:14