Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Ganadores CF RealBursa
433 Tactiek ahmet
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 12.8
average Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Afat bereikt de bal nog maar net als eerste. Afat geeft een lange en hoge pass. Kibar heeft problemen om de bal te vangen. Neşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ağdıç rent richting de bal. Neşe rent richting de bal. Neşe passt de bal in één keer door. Tanpınar rent richting de bal. Tanpınar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neşe is nu in balbezit. Neşe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hiçyılmaz trapt de bal weg. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağdıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar verovert de bal door een tackle van achteren. Kibar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kibar speelt de bal door. Afat is nu in balbezit. Afat passt de bal in één keer door. Neşe is nu in balbezit. Neşe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ganadores CF 23%, RealBursa 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Ganadores CF - RealBursa 0:0

50e minuut.
Afat speelt de bal door. Neşe rent richting de bal. Berken bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe onderschept slim de pass. Neşe draait met de bal, schiet en ... Hiçyılmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Afat speelt de bal door. Neşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe passt de bal zonder na te denken. Afat bereikt de bal nog maar net als eerste. Afat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kalkıt verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkıt passt de bal in één keer door. Eder rent richting de bal. Türkyiğit rent richting de bal. Türkyiğit draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kurşuncuoğlu onderschept slim de pass. Kurşuncuoğlu geeft een lange en hoge pass. Karaer probeert de bal aan de voet te houden. Türkyiğit rent richting de bal. Türkyiğit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ağdıç geeft de bal voor. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Eder rent richting de bal. Eder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Afat speelt de bal door. Tepebağlı rent richting de bal. Neşe onderschept slim de pass. Neşe draait met de bal, schiet en ... Hiçyılmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - RealBursa 1:0

80e minuut.
Kibar rent richting de bal. Kibar speelt de bal door. Tepebağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe onderschept slim de pass. Neşe draait met de bal, schiet en ... Hiçyılmaz bokst de bal weg.

82e minuut.
Tepebağlı is nu in balbezit. Afat verovert de bal door een tackle van achteren. Afat met een sublieme pass. Neşe rent richting de bal. Neşe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - RealBursa 2:0

85e minuut.
Afat probeert naar een medespeler te passen. Berken is nu in balbezit. Berken geeft een hoge lob. Aylanç rent richting de bal. Aylanç geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Canalan kopt de bal weg. Kibar probeert de bal aan de voet te houden. Neşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe haalt uit met een fantastische trap. Hiçyılmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - RealBursa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ganadores CF 27%, RealBursa 73%.
Los Ganadores CF - RealBursa 3:0