Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Σπάρτακος çorumspor f.c
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Sirakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kononowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topaloğlu. Topaloğlu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Lichnowski is nu in balbezit. Burak verovert de bal door een tackle van achteren. Levent bereikt de bal nog maar net als eerste. Levent haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπάρτακος - çorumspor f.c 0:1

35e minuut.
Sirakov rent richting de bal. Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Levent rent richting de bal. Levent draait met de bal, schiet en ... Moór probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Teke met de inworp. Sirakov rent richting de bal. Yalkız verovert de bal door een tackle van achteren. Yalkız geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπάρτακος - çorumspor f.c 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπάρτακος 55%, çorumspor f.c 45%.
Σπάρτακος - çorumspor f.c 0:2

55e minuut.
Cundalı speelt de bal door. Topaloğlu is nu in balbezit. Valadez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valadez krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Levent speelt de bal door. Lichnowski geeft de bal voor. Daar is Toğuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lichnowski geeft een hoge lob. Cundalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundalı passt de bal zonder na te denken. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπάρτακος 48%, çorumspor f.c 52%.
Σπάρτακος - çorumspor f.c 0:2