Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
çorumspor f.c DUNKHEIM
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Duacı heeft problemen om de bal te vangen. Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundalı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alyanak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alyanak kan niet meer verder spelen. Süral komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Yardım is nu in balbezit. Yardım geeft de bal voor. Papatya is nu in balbezit. Papatya draait met de bal, schiet en ... Toğuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Büyükgöz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - DUNKHEIM 0:1

13e minuut.
Ayaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Levent verovert de bal door een tackle van achteren. Levent geeft de bal voor. Burak is nu in balbezit. Burak draait met de bal, schiet en ... Erel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Levent met een sublieme pass. Kozalak rent richting de bal. Akyüz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akyüz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
İzmirli passt de bal met de wreef. Ayaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt İzmirli zijn tegenspeler op de grond. İzmirli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çorumspor f.c 54%, DUNKHEIM 46%.
çorumspor f.c - DUNKHEIM 0:1

51e minuut.
Toğuz probeert naar een medespeler te passen. Cundalı is nu in balbezit. Ayaydın maakt een afschuwelijke overtreding. Ayaydın krijgt een gele kaart.

65e minuut.
İzmirli is nu in balbezit. Papatya bereikt de bal nog maar net als eerste. İzmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Levent is nu in balbezit. Levent schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ardemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardemir speelt de bal door. Süral bereikt de bal nog maar net als eerste. Süral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
çorumspor f.c - DUNKHEIM 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çorumspor f.c 51%, DUNKHEIM 49%.
çorumspor f.c - DUNKHEIM 0:2