Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mollaspor Los Ganadores CF
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 24.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Andırman met een sublieme pass. Hürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hürel met een sublieme pass. Özalp rent richting de bal. Özalp schiet op doel. Süleymaniye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Süleymaniye probeert naar een medespeler te passen. Kibar kopt de bal weg. Daar is Kısakürek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kibar geeft een lange en hoge pass. Diğmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Diğmat speelt de bal door. Özalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Özalp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hürel verovert de bal door een tackle van achteren. Hürel met een sublieme pass. Özalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Özalp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Los Ganadores CF 1:0

30e minuut.
Hürel geeft de bal voor. Klungelig pakt Afat de bal. Paydaş probeert naar een medespeler te passen. Özalp rent richting de bal. Özalp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Aylanç probeert naar een medespeler te passen. Afat bereikt de bal nog maar net als eerste. Afat passt de bal met de wreef. Neşe rent richting de bal. Neşe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tunuslu rent richting de bal. Hürel rent richting de bal. Hürel passt de bal zonder na te denken. Özalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Özalp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dalan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanpınar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hürel. Hürel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mollaspor 43%, Los Ganadores CF 57%.
Mollaspor - Los Ganadores CF 1:0

50e minuut.
Aylanç passt de bal zonder na te denken. Canalan rent richting de bal. Hürel verovert de bal door een tackle van achteren. Özalp is nu in balbezit. Özalp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dalan is nu in balbezit. Dalan passt de bal in één keer door. Özalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Özalp schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karaer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Biler met een snelle inworp. Dalan geeft een hoge lob. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Los Ganadores CF 2:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalan met de inworp. Canalan is nu in balbezit. Hürel onderschept slim de pass. Hürel probeert naar een medespeler te passen. Süleymaniye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Inworp. Öndertürk met de inworp. Daar is Kibar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanpınar is nu in balbezit. Tanpınar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Los Ganadores CF 2:1

89e minuut.
Tunuslu passt de bal met de wreef. Aylanç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özalp verovert de bal door een tackle van achteren. Özalp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - Los Ganadores CF 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mollaspor 34%, Los Ganadores CF 66%.
Mollaspor - Los Ganadores CF 3:1