Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Ganadores CF Mollaspor
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Öndertürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanpınar geeft een lange en hoge pass. Neşe krijgt zijn hoofd ertegen. Gökler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ganadores CF - Mollaspor 1:0

15e minuut.
Canalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hürel verovert de bal door een tackle van achteren. Hürel probeert naar een medespeler te passen. Özalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Özalp schiet op doel. Süleymaniye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karaer is nu in balbezit. Karaer geeft een hoge lob. Neşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Hürel onderschept slim de pass. Hürel speelt de bal door. Karaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özalp is nu in balbezit. Özalp draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Biler onderschept slim de pass. Tanpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanpınar passt de bal in één keer door. Afat is nu in balbezit. Afat passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Neşe rent richting de bal. Neşe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ganadores CF 53%, Mollaspor 47%.
Los Ganadores CF - Mollaspor 1:0

48e minuut.
Kısakürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar verovert de bal door een tackle van achteren. Kibar passt de bal met de wreef. Daar is Neşe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neşe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Biler bereikt de bal nog maar net als eerste. Biler geeft een hoge lob. Dalan kopt de bal weg. Özalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Özalp schiet op doel. Süleymaniye bokst de bal weg.

80e minuut.
Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu geeft de bal voor. Biler kopt de bal weg. Dalan is nu in balbezit. Dalan geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Özalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hürel is nu in balbezit. Aylanç begaat een overtreding. Aylanç krijgt een gele kaart. Hürel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hürel kan niet meer verder spelen. Başkafa komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tunuslu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ganadores CF 53%, Mollaspor 47%.
Los Ganadores CF - Mollaspor 1:0