Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Natus Vincere RealBursa
352 Tactiek ahmet
60% Balbezit 40%
5% Spel op eigen helft 95%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 12.4
zeer goed Schieten waardeloos
zeer goed Passen hopeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Krunić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki geeft de bal voor. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kopečný onderschept slim de pass. Kopečný met een sublieme pass. Zagdan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kopečný kopt de bal weg. De Marco rent richting de bal. De Marco passt de bal met de wreef. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zagdan rent richting de bal. Zagdan geeft de bal voor. De Marco kopt de bal weg. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hiçyılmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Tepebağlı probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zagdan neemt de hoekschop. Różycki springt en kopt de bal. Paal!

11e minuut.
Pajda rent richting de bal. Pajda geeft een hoge lob. Zagdan geeft een lange en hoge pass. Różycki controleert de bal met de borst. Różycki schiet op doel. Hiçyılmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco draait met de bal, schiet en ... Hiçyılmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 1:0

13e minuut.
Tabakçı rent richting de bal. Kopečný verovert de bal door een tackle van achteren. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Hiçyılmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 2:0

16e minuut.
Tepebağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepebağlı geeft een lange en hoge pass. Heus kopt de bal weg. Różycki kan de bal niet met de borst controleren. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 3:0

17e minuut.
Kopečný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. Vukaj speelt de bal door. Różycki is nu in balbezit. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 4:0

19e minuut.
De Marco passt de bal met de wreef. Różycki rent richting de bal. Różycki passt de bal in één keer door. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ... Hiçyılmaz bokst de bal weg. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ... Hiçyılmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 5:0

22e minuut.
Różycki kan de bal niet met de borst controleren. Hiçyılmaz probeert naar een medespeler te passen. Kopečný kopt de bal weg. De Marco heeft problemen om de bal te vangen. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Hiçyılmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Luźny rent richting de bal. Luźny geeft een lange en hoge pass. Różycki is nu in balbezit. Różycki geeft een lange en hoge pass. De Marco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 6:0

28e minuut.
Daar is Tepebağlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiçyılmaz met een sublieme pass. Kıratlı kopt de bal weg. De Marco rent richting de bal. De Marco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Berken met een harde bal richting middenveld. Kopečný kopt de bal weg. Różycki is nu in balbezit. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 7:0

32e minuut.
Krunić passt de bal zonder na te denken. Różycki met een sublieme pass. Berken heeft problemen om de bal te vangen. De Marco is nu in balbezit. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 8:0

33e minuut.
Kopečný speelt de bal door. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki passt de bal met de wreef. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vukaj passt de bal in één keer door. Zagdan rent richting de bal. Zagdan speelt de bal door. Różycki is nu in balbezit. Różycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Berken de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 9:0

37e minuut.
Kopečný probeert de bal aan de voet te houden. Zagdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdan probeert naar een medespeler te passen. Kopečný rent richting de bal. Kopečný geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 10:0

39e minuut.
Krunić passt de bal met de wreef. Kilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki onderschept slim de pass. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Hiçyılmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 11:0

40e minuut.
Berken geeft een hoge lob. Daar is Kilim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Hiçyılmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Różycki haalt uit met een fantastische trap. Tepebağlı onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zagdan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Różycki springt en kopt de bal. Hiçyılmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Rudawski kopt de bal weg. Kalkıt rent richting de bal. Kalkıt passt de bal in één keer door. Różycki heeft problemen om de bal te vangen. Różycki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natus Vincere 4%, RealBursa 96%.
Natus Vincere - RealBursa 11:0

46e minuut.
Sermetoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Zagdan met een snelle inworp. Kopečný geeft een hoge lob. Różycki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 12:0

51e minuut.
Krunić met een snelle inworp. Luźny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sermetoğlu de bal. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hiçyılmaz met een harde bal richting middenveld. Różycki kopt de bal weg. Kopečný met een sublieme pass. Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vukaj passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kopečný de bal. Kopečný probeert naar een medespeler te passen. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 13:0

58e minuut.
Vukaj kopt de bal weg. Klungelig pakt De Marco de bal. De Marco met een sublieme pass. Różycki is nu in balbezit. Różycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kıratlı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krunić met de inworp. Kopečný rent richting de bal. Kopečný geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kopečný rent richting de bal. Tabakçı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kopečný is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luźny met een snel genomen vrije trap. De Marco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De Marco passt de bal in één keer door. Kopečný speelt de bal door. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 14:0

70e minuut.
Daar is Eder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukaj is nu in balbezit. Vukaj passt de bal met de wreef. Zagdan is nu in balbezit. Zagdan geeft een hoge lob. Hiçyılmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kilim geeft de bal voor. Inworp. Krunić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kopečný de bal. Kopečný geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 15:0

74e minuut.
Zagdan geeft een lange en hoge pass. Kopečný is nu in balbezit. Kopečný passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Różycki de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Hiçyılmaz bokst de bal weg. Różycki springt en kopt de bal. De Marco rent richting de bal. Tepebağlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tepebağlı krijgt een gele kaart. De Marco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daar is Tepebağlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopečný legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 16:0

77e minuut.
Hiçyılmaz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Luźny kopt de bal weg. Kilim rent richting de bal. Różycki onderschept slim de pass. Różycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Różycki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Berken de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zagdan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Różycki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vukaj passt de bal zonder na te denken. Kopečný rent richting de bal. Kopečný met een sublieme pass. De Marco is nu in balbezit. De Marco schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Krunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunić verovert de bal door een tackle van achteren. Krunić geeft een hoge lob. De Marco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natus Vincere - RealBursa 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natus Vincere 5%, RealBursa 95%.
Natus Vincere - RealBursa 17:0