Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUNKHEIM Los Ganadores CF
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 24.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Alyanak de bal onder controle te krijgen. Lokmanoğlu is nu in balbezit. Alyanak verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Alyanak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alyanak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ardemir probeert naar een medespeler te passen. Alyanak is nu in balbezit. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak onderschept slim de pass. Alyanak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ortakçı speelt de bal door. Neşe is nu in balbezit. Afat bereikt de bal nog maar net als eerste. Afat haalt uit met een fantastische trap. Alkışlar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Yardım met een snelle inworp. Ayaydın rent richting de bal. Ayaydın speelt de bal door. Baykam bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Los Ganadores CF 1:0

17e minuut.
Daar is Alyanak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardemir is nu in balbezit. Alyanak rent richting de bal. Alyanak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Los Ganadores CF 2:0

19e minuut.
Canalan rent richting de bal. Ardemir is nu in balbezit. Canalan rent richting de bal. Ardemir verovert de bal door een tackle van achteren. Ardemir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Alyanak de bal. Alyanak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Los Ganadores CF 3:0

29e minuut.
Lokmanoğlu rent richting de bal. Ardemir onderschept slim de pass. Ardemir met een sublieme pass. Alyanak is nu in balbezit. Alyanak haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye bokst de bal weg.

34e minuut.
Akyüz passt de bal met de wreef. Alyanak rent richting de bal. Ardemir is nu in balbezit. Ardemir schiet op doel. Süleymaniye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Los Ganadores CF 4:0

43e minuut.
Papatya is nu in balbezit. Ortakçı is nu in balbezit. Ortakçı passt de bal in één keer door. Neşe rent richting de bal. Neşe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNKHEIM 42%, Los Ganadores CF 58%.
DUNKHEIM - Los Ganadores CF 4:0

51e minuut.
Afat met de inworp. Ertepek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akyüz. Ertepek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Afat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Neşe is nu in balbezit. Neşe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNKHEIM - Los Ganadores CF 4:1

54e minuut.
Tanpınar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bölemen. Tanpınar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Afat met een snel genomen vrije trap. Neşe springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ortakçı met een sublieme pass. Afat is nu in balbezit. Akyüz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akyüz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNKHEIM 42%, Los Ganadores CF 58%.
DUNKHEIM - Los Ganadores CF 4:1