Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mollaspor çorumspor f.c
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


15e minuut.
Biler geeft de bal voor. Inworp. Yalkız met de inworp. Levent is nu in balbezit. Levent schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Biler bereikt de bal nog maar net als eerste. İzmirli is nu in balbezit. İzmirli passt de bal met de wreef. Başkafa is nu in balbezit. Başkafa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kısakürek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yalkız zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Levent is nu in balbezit. Levent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Teke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teke geeft een hoge lob. Kısakürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burak verovert de bal door een tackle van achteren. Burak draait met de bal, schiet en ... Gökler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mollaspor - çorumspor f.c 0:1

35e minuut.
Dalan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hürel bereikt de bal nog maar net als eerste. İzmirli begaat een overtreding. İzmirli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mollaspor 54%, çorumspor f.c 46%.
Mollaspor - çorumspor f.c 0:1

55e minuut.
Levent met een sublieme pass. Burak is nu in balbezit. Kısakürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burak verovert de bal door een tackle van achteren. Burak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mollaspor 51%, çorumspor f.c 49%.
Mollaspor - çorumspor f.c 0:1