Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealBursa TakımSpor SK
ahmet Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.3 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Kurşuncuoğlu is nu in balbezit. Üzülmezer verovert de bal door een tackle van achteren. Üzülmezer speelt de bal door. Türkyiğit is nu in balbezit. Türkyiğit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sermetoğlu geeft de bal voor. Inworp. Ataoğlu met een snelle inworp. Uçar is nu in balbezit. Uçar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sermetoğlu geeft een lange en hoge pass. Uzat is nu in balbezit. Eder verovert de bal door een tackle van achteren. Eder passt de bal in één keer door. Türkyiğit rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Üzülmezer onderschept slim de pass. Uçar rent richting de bal. Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçar onderschept slim de pass. Uçar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RealBursa - TakımSpor SK 0:1

32e minuut.
Kilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçar verovert de bal door een tackle van achteren. Uçar passt de bal in één keer door. Daar is Ölmezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ölmezer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hiçyılmaz speelt de bal door. Yiğiter kopt de bal weg. Uçar rent richting de bal. Uçar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Berken de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yiğiter zal de hoekschop nemen. Tepebağlı probeert de bal met de borst te controleren. Ölmezer is nu in balbezit. Ölmezer haalt uit met een fantastische trap. Hiçyılmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RealBursa - TakımSpor SK 0:2

35e minuut.
Daar is Üzülmezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkyiğit is nu in balbezit. Türkyiğit speelt de bal door. Eder is nu in balbezit. Eder schiet op doel. Kalkavan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tabakçı is nu in balbezit. Üzülmezer onderschept slim de pass. Uçar rent richting de bal. Uçar draait met de bal, schiet en ... Berken probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealBursa 64%, TakımSpor SK 36%.
RealBursa - TakımSpor SK 0:2

69e minuut.
Ölmezer haalt uit met een fantastische trap. Ataoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Berken heeft problemen om de bal te vangen. Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kilim rent richting de bal. Uçar rent richting de bal. Uçar passt de bal in één keer door. Ölmezer is nu in balbezit. Ölmezer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Kalkıt rent richting de bal. Kalkıt met een sublieme pass. Eder rent richting de bal. Türkyiğit is nu in balbezit. Türkyiğit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealBursa 71%, TakımSpor SK 29%.
RealBursa - TakımSpor SK 0:2